Σινεμά|09.06.2020 14:20

No Time To Die: Ο μπαμπάς... Τζέιμς Μποντ στη νέα ταινία της σειράς

Newsroom

Το No Time To Die μπορεί να ήταν η πρώτη μεγάλη ταινία του 2020 που πήρε αναβολή κυκλοφορίας λόγω της πανδημίας, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους φανς να εξακολουθούν να παίρνουν μικρές πληροφορίες γύρω από την υπόθεσή της. Ρεπορτάζ από τη Μεγάλη Βρετανία τα τελευταία 24ωρα παρέχουν πλούσια τροφή για σκέψη και εικασίες πάνω στο τι πραγματικά συμβαίνει στην ταινία καθώς αποκαλύπτεται ότι ένα πεντάχρονο κοριτσάκι με το όνομα Ματίλντ έχει σημαντικό ρόλο στο καστ του #Bond 25.

Η αποκάλυψη έγινε στο ebay όπου εμφανίστηκαν την περασμένη βδομάδα προς πώληση τα ημερήσια προγράμματα γυρισμάτων της παραγωγής. Σ' ένα από αυτά, στα γυρίσματα της ταινίας στην Ιταλία, εμφανίζεται και το όνομα της μικρής Λίζα Ντόρα Σόνε σε μία σκηνή με τη Δρ. Σουάν (την υποδύεται η Λεά Σεϊντού) και τη Νόμι (Λασάνα Λιντς). Στην «Σκηνή #235» αναφέρεται ότι «η Νόμι μεταφέρει την Μαντλίν και την Ματίλντα σε ένα ασφαλές σημείο με φόντο το νησί». Η συλλογιστική λοιπόν, έχει ως εξής: αφού τα γεγονότα στο «No Time to Die» λαμβάνουν χώρα πέντε χρόνια μετά τα συμβάντα του «Spectre», είναι πολύ πιθανόν ο Τζέιμς Μποντ, σε σχέση (ή σε γάμο;) με τη Μαντλίν Σουάν και αποσυρμένος σε ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα - όπως είναι ήδη γνωστό - να έχει βρει την οικογενειακή γαλήνη απολαμβάνοντας τη νέα του ζωή ως πατέρας μιας κόρης.

Τα σχόλια και οι αντεγκλίσεις των θαυμαστών της σειράς έχουν φουντώσει με άλλους να δηλώνουν ότι «ο Τζέιμς Μποντ δεν γίνεται να είναι πατέρας, γιατί είναι η μετενσάρκωση του Καζανόβα» και άλλους να λένε ότι η εν λόγω ανατροπή καταστρέφει το franchise...Καλά πληροφορημένη πηγή της Daily Mail επιβεβαιώνει ότι ο διάσημος πράκτορας της MI5 είναι μπαμπάς και «κοιτάζει τη ζωή μέσα από το πρίσμα της πατρότητας». Μήπως γι' αυτό δεν έχει χρόνο να...πεθάνει;

Υπενθυμίζουμε ότι στο No Time To Die, που κλήθηκε να φρεσκάρει η σεναριογράφος Φίμπι Γουόλερ Μπριτζ, ο Μποντ (Ντάνιελ Κρεγκ) έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Τζέιμς ΜποντNo Time To DieΝτάνιελ Κρεγκ