Σινεμά|15.06.2020 17:26

City Drive-In: Πρωτότυπες εκδηλώσεις και sold out στο πρώτο drive-in της Αθήνας

Newsroom

Τα drive-in μπήκαν στη ζωή μας για τα καλά ως εναλλακτικός τρόπος ψυχαγωγίας στην εποχή του κορονοϊού. Το City Drive-in είναι το πρώτο του είδους που λειτουργεί στην Αθήνα σε ένα από τα εμβληματικότερα σημεία της πόλης, στον λόφο του Λυκαβηττού. Η επιχείρηση ολοκλήρωσε τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της με επιτυχία έχοντας κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουνίου με σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες και οικογένειες να προσέρχονται καθημερινά γεμίζοντας τον χώρο.

Ο νέος χώρος με την υπέροχη θέα λαμβάνει όλα τα μέτρα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19 και θα φιλοξενήσει μέσα στον μήνα: κινηματογραφικές προβολές με αφιερώματα όπως οι Art Mondays (οι Δευτέρες του ευρωπαϊκού κινηματογράφου), οι Greek Tuesdays παρουσία Ελλήνων συντελεστών ελληνικών ταινιών, οι Horror Thursdays (οι Πέμπτες με ταινίες τρόμου), ειδικά σχεδιασμένα events από ειδικούς – έκτακτους συνεργάτες (όπως ο μετρ του scare acting Θοδωρής Ελευθεριάδης), stand up comedy shows και συναυλίες, μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Τα παγωμένα κοκτέιλ, το ζεστό ποπκόρν, τα νάτσος, τα νόστιμα burger και τα γλυκά από το food court επιμελείται ο Chef Fahd.

Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του City Drive-in βρίσκεται αναρτημένο στα social media του Cinema Alive (facebook - instagram) και στην ιστοσελίδα www.driveincinema.gr

Πρόγραμμα 15-26 Ιουνίου 

15/6 Amelie – Le fabuleux destin d’Amélie Poulain  / Παράσιτα – Parasite (ART MONDAYS)

16/6 Ευτυχία (GREEK TUESDAYS) /  Παράσιτα – Parasite

17/6 Stand Up Comedy Night ( Διονύσης Ατζαράκης, Χρύσα Κατσαρίνη, Θωμάς Ζάμπρας, Blink Mike)

18/6 Η Νύχτα με τις Μάσκες – Halloween (HORROR THURSDAYS)

19/6 Επιστροφή στο Μέλλον – Back to the Future / Gran Torino

20/6 Mamma Mia / Yesterday

21/6 Mamma Mia / Yesterday

22/6 Ο Λαβύρινθος του Πάνα (ART MONDAYS)

23/6 Ενας Αλλος Κόσμος  / Eυτυχία (Greek Tuesdays)

24/6 Stand Up Comedy Night

drive inΛυκαβηττόςCity Drive In