Σινεμά|22.06.2020 16:46

«Mamma Mia»: Ετοιμάζεται και τρίτη ταινία για τη δημοφιλή σειρά

Newsroom

Η σειρά του «Mamma Mia!» δεν έχει ολοκληρωθεί και μια τρίτη ταινία είναι πολύ πιθανό να συμβεί, δήλωσε η παραγωγός Τζούντι Κρέιμερ που έχει βάλει τη σφραγίδα της τόσο στο θεατρικό μιούζικαλ όσο και στις δύο ταινίες του 2008 και του 2018. Οι δηλώσεις της παραγωγού έγιναν στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Η Κρέιμερ αποκάλυψε ότι προετοίμαζε το τρίτο σίκουελ πριν την πανδημία του κορονοϊού που ανέβαλλε τα σχέδιά της. Τόσο το «Mamma Mia!» όσο και το δεύτερο κεφάλαιο του «Mamma Mia! Here We Go Again» έγιναν εισπρακτικές επιτυχίες με το πρώτο να κατακτά 600 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και το δεύτερο να κερδίζει σχεδόν 400 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

«Νομίζω ότι μια μέρα θα υπάρξει μια άλλη ταινία, γιατί υποτίθεται ότι είναι τριλογία, ξέρετε. Ξέρω ότι η Universal θα ήθελε να το κάνω.» τόνισε η παραγωγός.

Πλημμυρισμένο από τα τραγούδια και τη μουσική των ABBA, το «Mamma Mia!» αφηγείται την ιστορία της Σόφι (Αμάντα Σέιφριντ) και της μητέρας της Ντόνα (Μέριλ Στριπ) με επίκεντρο ένα ελληνικό νησί και όλα τα ερωτικά μπερδέματα που μπορεί να προκύψουν σε αυτό. Η πρώτη ταινία γυρίστηκε στη Σκόπελο δίνοντας αίγλη και φήμη στο νησί των Σποράδων, ενώ η δεύτερη γυρίστηκε στην Κροατία.

Αν και απομένει να δούμε πότε θα ανακοινωθεί επισήμως η τρίτη ταινία, η Κρέιμερ δεν απέκλεισε νέα μουσική από τους ABBA ειδικά για την περίσταση.

γυρίσματαMamma Mia