Σινεμά|16.07.2020 17:17

Project Power: Πρώτο τρέιλερ για την υπερπαραγωγή του Netflix με τον Τζέιμι Φοξ

Άντα Δαλιάκα

To Project Power είναι η δεύτερη υπερπαραγωγή, μετά την Παλιά Φρουρά, που έχει ετοιμάσει το Netflix για το φετινό καλοκαίρι με πρωταγωνιστές τους Τζέιμι Φοξ και Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ. Κι επειδή τα χολιγουντιανά μπλοκμπάστερ έχουν μακρύ δρόμο φέτος μέχρι να βγουν στις αίθουσες λόγω του κορονοϊού, μια πρώτη γεύση από την επερχόμενη ταινία των Χένρι Τζουστ και Άριελ Σούλμαν, μας πείθει ότι κάτι ενδιαφέρον συμβαίνει εδώ..

Περί sci-fi περιπέτειας πρόκειται - μια διαφορετική ματιά στο σύμπαν των υπερηρώων - με τη Νέα Ορλεάνη να βυθίζεται στη «μάστιγα» ενός χαπιού που απελευθερώνει υπερδυνάμεις, μοναδικές για κάθε χρήστη. Οι φήμες στους δρόμους της πόλης ταξιδεύουν γρήγορα, όμως κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί, μέχρι να πάρει το χάπι. Κάποιοι αποκτούν αλεξίσφαιρο δέρμα, υπερφυσικές δυνάμεις ή γίνονται αόρατοι, ενώ κάποιοι άλλοι βρίσκονται να λογαριάζονται με το...θάνατο.

COLSON BAKER / MACHINE GUN KELLY, COPYRIGHT: NETFLIX

Όταν, εξαιτίας της δημοτικότητας του χαπιού, η εγκληματικότητα στην πόλη αρχίσει να αυξάνεται επικίνδυνα, ένας ντόπιος αστυνομικός (Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ) συνεργάζεται με μια έφηβο ντίλερ (Ντομινίκ Φίσμπακ) και έναν πρώην στρατιωτικό με μυστική βεντέτα από το παρελθόν του (Τζέιμι Φοξ) προκειμένου να καταπολεμήσουν μαζί το νέο εχθρό. Και οι τρεις ρισκάρουν να πάρουν το χάπι για να εντοπίσουν και να σταματήσουν την ομάδα που το παράγει.

Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, COPYRIGHT: NETFLIX

Η ταινία δεν σχετίζεται με τη σειρά των Marvel Comics «Powers» που έχει παρόμοιο θέμα με ήρωες δύο αστυνομικούς ντετέκτιβ που ενώνουν τις δυνάμεις τους διεξάγοντας έρευνες γύρω από τα πεπραγμένα ανθρώπων με υπερφυσικές ικανότητες.

Το Project Power θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα streaming του Netflix στις 14 Αυγούστου. Τους Τζέιμι Φοξ, Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ και Ντομινίκ Φίσμπακ πλαισιώνουν οι Ροντρίγκο Σαντόρο, Machine Gun Kelly, Έιμι Λάντεκερ και ο YouTuber Casey Neistat.

Τζέιμι ΦοξNetflixProject powerτρέιλερ