Σινεμά|27.08.2020 14:19

Tenet: Ο Τομ Κρουζ έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο

Newsroom

Ο Τομ Κρουζ εθεάθη να παρακολουθεί τη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, «Tenet», σε κινηματογράφο στο Λονδίνο. Φυσικά, ο Αμερικανός ηθοποιός φορούσε μάσκα, ωστόσο κάποιοι τυχεροί θαυμαστές τον αναγνώρισαν. Στη συνέχεια, ο διάσημος καλλιτέχνης δημοσίευσε ένα βίντεο και στη λεζάντα έγραψε: «Σπουδαία ταινία. Σπουδαίος κινηματογράφος. Τη λάτρεψα».

Στο βίντεο ο Τομ Κρουζ εμφανίζεται να πηγαίνει με ταξί στον κινηματογράφο, να περνά από γνωστά αξιοθέατο του Λονδίνου, να χαιρετά μέσα από το παράθυρο θαυμαστές που τον αναγνωρίζουν και να αναρωτιέται: «Πώς συμβαίνει αυτό; Φοράω μάσκα». Οι θαυμαστές εξέφρασαν ενθουσιασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του σταρ στον κινηματογράφο.

Ο Τομ Κρουζ δέχθηκε και να φωτογραφηθεί με θεατές, πάντα με τη μάσκα και τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας για την προστασία από τον κορονοϊό. Πριν από την αναχώρηση από τον κινηματογράφο ο ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Mission Impossible», είπε στους θεατές: «Είναι υπέροχα να επιστρέφουμε σε κινηματογραφική αίθουσα».

T

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Tenet» έχει ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον. Οπλισμένος με μια μόνο λέξη - Tenet - και αγωνιζόμενος για την επιβίωση ολόκληρου του κόσμου, ο πρωταγωνιστής ταξιδεύει μέσα στη ζώνη του λυκόφωτος σε ένα κόσμο διεθνούς κατασκοπείας με μια αποστολή που θα ξεδιπλωθεί σε κάτι πέρα από τον πραγματικό χρόνο. Όχι ταξίδι χρόνου. Αναστροφή. Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι Ρόμπερτ Πάτινσον, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Κλέμενς Ποεσί και Ντιμπλ Καπαντία.

TenetΛονδίνοΤομ Κρουζ