Σινεμά|26.12.2018 15:02

Έρχεται ταινία «Black Mirror»

Newsroom

Η πρώτη ταινία «Black Mirror» με τίτλο «Bandernatch» είναι γεγονός και θα βρίσκεται διαθέσιμη από 28 Δεκεμβρίου στο Netflix

Τον τίτλο «Bandersnatch» τον είχαμε ακούσει για πρώτη φορά τον περασμένο Απρίλιο, όταν πραγματοποιούνταν γυρίσματα στο Κρόιντον του Νότιου Λονδίνου. Στις φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει στα social media είχαμε δει σκηνικά με ρετρό βιτρίνες καταστημάτων, όπως τα WH Smith και Pizza Hut, που οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι η ιστορία εκτυλίσσεται στη δεκαετία του ’80.

Το Bandersnatch, το οποίο είχαμε συναντήσει στην τρίτη σεζόν της σειράς, είναι ένα βιντεοπαιχνίδι που αναπτύχθηκε από την Imagine Software το 1984, αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, το Netflix θα ξεκινήσει πιλοτικά μια υπηρεσία που θα επιτρέπει στον θεατή να αποφασίσει αυτός την εξέλιξη μιας σειράς ή μιας ταινίας, και η αρχή θα γίνει με το «Black Mirror». 

Παράλληλα με την ταινία, περιμένουμε να ανακοινωθεί επίσημα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα και η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα ο πέμπτος κύκλος του «Black Mirror».

Black Mirror