Σινεμά|14.10.2020 15:56

The Crown: Η Έμα Κόριν με το νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Το νέο τρέιλερ της σειράς

Newsroom

Oι θαυμαστές της δραματικής σειράς «The Crown» (Το Στέμμα) του Netflix προσδοκούν με ανυπομονησία την επερχόμενη τέταρτη σεζόν, η οποία θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 15 Νοεμβρίου. Η Έμα Κόριν ως πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Τζος Ο’ Κόνορ στον ρόλο του πρίγκιπα Καρόλου βρίσκονται στο επίκεντρο του νέου τρέιλερ, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix

«Καθώς γαμπρός και νύφη ζουν τους όρκους τους, να αγαπούν και να σέβονται ο ένας τον άλλον – μοιραζόμενοι τις χαρές και τις λύπες, τα κατορθώματα και τις οπισθοδρομήσεις της ζωής – θα μεταλλαχθούν στην πορεία. Η πίστη μας βλέπει την ημέρα του γάμου, όχι ως τον προορισμό, αλλά ως το σημείο από όπου η εκκίνηση πραγματικά ξεκινά» ακούγεται στο βίντεο. 

Σε συνέντευξη στο Radio Times, η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τις πρόβες που έκανε να φορέσει το νυφικό της αείμνηστης Νταϊάνα. «Δεν δείχνουμε τον γάμο. Φοράω το νυφικό για μία στιγμή» ανέφερε η Έμα Κόριν, τονίζοντας ότι έκανε τέσσερις ή πέντε πρόβες, η κάθε μία από τις οποίες διήρκεσε πολλές ώρες.

Η 24χρονη ηθοποιός πόζαρε, επίσης, στο φωτογραφικό φακό για το εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου της βρετανικής Vogue και στη συνέντευξη μίλησε για την αντίδρασή της, όταν έμαθε ότι θα υποδυθεί αυτόν τον σημαντικό ρόλο στην επερχόμενη τέταρτη σεζόν της σειράς του Netflix. «Δεν το είπα σε κανέναν για λίγο. Αγαπώ τις φίλες μου, αλλά νομίζω ότι θα το αποκάλυπταν» σημείωσε. Ωστόσο, η ίδια παραδέχτηκε ότι δεν μπόρεσε να κρύψει καλά τα νέα και τελικά οι φίλες της το μάντεψαν. 

Αναφερόμενη στο πώς προσπάθησε να προσεγγίσει τον χαρακτήρα που υποδύεται η Έμα Κόριν σημείωσε: «Νιώθω ότι πρέπει να γνωρίσω τη Νταϊάνα όπως θα έκανα με μία φίλη. Ξέρω ότι ακούγεται πολύ περίεργο, αλλά έχω μια μεγάλη αίσθηση συντροφικότητας. Μου αρέσει να καταλαβαίνω τους ανθρώπους».

Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι το νυφικό που φοράει στη σειρά δεν είναι αυτό που φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στον γάμο της, αλλά είναι αντιγραφή. «Οι Emanuels, που σχεδίασαν το αυθεντικό μάς έδωσαν τα σχέδια και δημιουργήθηκε ένα για μένα» δήλωσε η πρωταγωνίστρια του «The Crown», προσθέτοντας ότι δέκα άνθρωποι τη βοηθούσαν στα γυρίσματα της σκηνής, επειδή το νυφικό είναι ογκώδες.

Netflixπριγκίπισσα ΝταϊάναThe Crown