Σινεμά|20.10.2020 17:11

Οι Δαίμονες της Έπαυλης Μπλάι: Η νέα σειρά του Netflix που έχει ενθουσιάσει τους Έλληνες

Newsroom

Ο δημιουργός και ο παραγωγός του «Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ», Μάικ Φλάναγκαν και Τρέβορ Μέισι αντίστοιχα, φέρνουν στις οθόνες μας τους «Δαίμονες της Έπαυλης Μπλάϊ», το πολυαναμενόμενο επόμενο κεφάλαιο της τρομακτικής σειράς-ανθολογίας, με φόντο την Αγγλία της δεκαετίας του 1980.

Μετά από τον τραγικό θάνατο μιας εσωτερικής νταντάς, ο Χένρι Γουίνγκρεϊβ (Χένρι Τόμας) προσλαμβάνει μια νεαρή Αμερικανίδα νταντά (Βικτόρια Πεντρέτι) για να προσέχει τα ορφανά ανίψια του (Αμελί Μπέα Σμιθ, Μπέντζαμιν Έβαν Άινσγουορθ) που μένουν στην έπαυλη Μπλάι, μαζί με τον σεφ της έπαυλης, Όουεν (Ραχούλ Κόλι), τη φύλακα, Τζέιμι (Αμέλια Ιβ) και την οικονόμο, κ. Γκρόουζ (Τ'Νία Μίλερ). Αλλά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στην έπαυλη, ενώ αιώνες σκοτεινών μυστικών αγάπης και απώλειας περιμένουν να αποκαλυφθούν σε αυτήν την τρομακτική γοτθική αισθηματική ιστορία. Στην έπαυλη Μπλάι, όταν κάποιος πεθαίνει, δεν σημαίνει ότι φεύγει κιόλας.

Copyright: Netflix

Οι παραγωγοί Φλάναγκαν και Μέισι εμπνεύστηκαν από τις θρυλικές μεταφυσικές ιστορίες του Χένρι Τζέιμς για να δημιουργήσουν ένα μεστό δράμα, στο οποίο πρωταγωνιστούν επίσης οι Όλιβερ Τζάκσον-Κόεν, Κέιτ Σίγκελ και Ταχίρα Σαρίφ. Τη διεύθυνση παραγωγής έχουν αναλάβει οι Φλάναγκαν και Μέισι για την Intrepid Pictures, μαζί με τους Ντάριλ Φρανκ και Τζάστιν Φάλβεϊ για την Amblin Television.

Και τα εννιά επεισόδια της σειράς «Οι Δαίμονες της Έπαυλης Μπλάϊ» παίζονται ήδη στο Netflix από τις 9 Οκτωβρίου με ελληνικούς υπότιτλους.

σειράθρίλερNetflix