Σινεμά|26.10.2020 20:54

Η ζωή της Selena γίνεται σειρά στο Netflix: Η πρεμιέρα και το νέο υπέροχο τρέιλερ

Newsroom

Η σειρά «Selena: The Series» αφηγείται την πραγματική ιστορία της θρυλικής Μεξικανοαμερικανής τραγουδίστριας Σελένα Κιντανίγια. Η Σελένα ενηλικιώνεται και βλέπει τα όνειρά της να πραγματοποιούνται. Ταυτόχρονα όμως, στον βωμό της επιτυχίας, της οικογένειας και της μουσικής, η ίδια και οι δικοί της άνθρωποι αναγκάζονται να κάνουν οδυνηρές επιλογές που θα αλλάξουν ριζικά τη ζωή τους. Η οικογένεια Κιντανίγια συμμετείχε ενεργά στην υλοποίηση της σειράς και θα εργαστεί με την ομάδα διεύθυνσης παραγωγής.

«Η Σελένα θα ζει για πάντα στην ιστορία της μουσικής και γι' αυτό νιώθουμε το χρέος να νομιμοποιήσουμε τη μνήμη της. Η σειρά αυτή δίνει τη δυνατότητα στους θεατές να μάθουν επιτέλους όλη την ιστορία της Σελένα, της οικογένειάς μας, καθώς και το πόσο επηρέασε τις ζωές όλων μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Campanario και το Netflix και θα δώσουμε την ευκαιρία στους φαν να μάθουν άγνωστες πτυχές της ιστορίας μας, τονίζοντας γιατί η Σελένα θα παραμείνει θρύλος και για τις επόμενες γενιές» αναφέρει η Σουζέτ Κιντανίγια, αδελφή της Σελένα Κιντανίγια. 

«Η Σελένα και όλη η οικογένεια Κιντανίγια έχουν υπάρξει πηγή έμπνευσης για πολύ κόσμο, το ίδιο και για εμένα, έναν millennial ομοεθνή της. Η καριέρα της Σελένα είναι θρυλική, ωστόσο το σενάριο της σειράς θα εστιάσει στην απίστευτη ιστορία μιας μεξικανοαμερικανικής οικογένειας, καθώς και στο πώς μια ξεχωριστή νεαρή γυναίκα υπερέβη τύπους και σύνορα και κατάφερε να γίνει διεθνής σταρ. Πιστεύω πως μόνο το Netflix μπορεί να τιμήσει τις ζωές της Σελένα και της οικογένειάς της» σημειώνει ο Χάιμε Ντάβιλα, Πρόεδρος της Campanario Entertainment. H σειρά θα είναι διαθέσιμη στις 4 Δεκεμβρίου 2020

τραγουδίστριαΜεξικόNetflix