Σινεμά|27.10.2020 19:33

Τhe Crown: Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Κάρολο στις δύο τελευταίες σεζόν

Newsroom

Oι θαυμαστές της δραματικής σειράς «The Crown» (Το Στέμμα) του Netflix προσδοκούν με ανυπομονησία την επερχόμενη τέταρτη σεζόν, η οποία θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 15 Νοεμβρίου. Η Έμα Κόριν ως πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Τζος Ο’ Κόνορ στον ρόλο του πρίγκιπα Καρόλου βρίσκονται στο επίκεντρο του νέου τρέιλερ, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix

Σύμφωνα με το Deadline, ο Ντόμινικ Γουέστ (Dominic West) βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να υποδυθεί τον πρίγκιπα Κάρολο στις δύο τελευταίες σεζόν του «The Crown». Ο διάσημος ηθοποιός έρχεται να συμπληρώσει τα μέλη του cast που έχουν ήδη ανακοινωθεί: Imelda Staunton, Lesley Manville, Jonathan Pryce και Elizabeth Debicki, θα παίξουν τους ρόλους της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, πρίγκιπα Φίλιππου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αντίστοιχα.

Ντόμινικ Γουέστ (Copyirght: Joel Ryan/Invision/AP)

Σημειώνεται ότι το «The Crown» θα τελειώσει οριστικά στην έκτη σεζόνO δημιουργός της σειράς, Peter Morgan, σκοπεύει να φτάσει την ιστορία της βασιλικής οικογένειας στις αρχές του 2000, αφού θεωρεί πως υπάρχει «ζουμί» και ενδιαφέρουσες υποθέσεις που αξίζει να ειπωθούν: «Καθώς αρχίσαμε να συζητάμε την πέμπτη σεζόν, σύντομα έγινε σαφές ότι για να ανταποκριθούμε στην πλούσια και πολύπλοκη ιστορία, πρέπει να επιστρέψουμε στο αρχικό μας σχέδιο και να κάνουμε έξι σεζόν. Για να είμαστε πιο σαφείς, η έκτη σεζόν δεν θα μας φέρει πολύ κοντά στη σημερινή εποχή – απλώς θα μας επιτρέψει να καλύψουμε την ίδια περίοδο με μεγαλύτερη λεπτομέρεια» δήλωσε ο Morgan.

πρίγκιπας ΚάρολοςThe CrownNetflixΝτόμινικ ΓουέστΒασίλισσα Ελισάβετ