Σινεμά|04.11.2020 17:50

Filthy Rich: Δεν πρόλαβε να κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά της Κιμ Κατράλ και ακυρώθηκε

Newsroom

Το δίκτυο Fox προχώρησε στην ακύρωση δύο τηλεοπτικών του σειρών, πριν καν ολοκληρώσουν τον πρώτο κύκλο και η αιτία είναι ότι δεν πήγαν καθόλου καλά σε νούμερα τηλεθέασης. Η πρώτη σειρά είναι το «NeXt» με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Τζον Σλάτερι (John Slattery) και η δεύτερη το «Filthy Rich» με πρωταγωνίστρια την Κιμ Κατράλ (Kim Cattrall). 

σειρά του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Τέιτ Τέιλορ (Tate Taylor) είναι ένα σκοτεινό οικογενειακό δράμα, όπου ο πλούτος, η εξουσία, η δόξα και η θρησκεία διασταυρώνονται με αφορμή μια αναπάντεχη κληρονομιά. Η ιστορία ακολουθεί την πάμπλουτη οικογένεια Monreaux, διάσημη για τη δημιουργία ενός ιδιαίτερα επιτυχημένου θρησκευτικού, τηλεοπτικού δικτύου.

Όταν ο Πρόεδρος του δικτύου χάνει τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα, η σύζυγος του Margaret (Κιμ Κατράλ), μαζί με τα ενήλικα παιδιά τους, ανακαλύπτουν ότι όχι μόνο είχε παιδιά εκτός γάμου, αλλά έχουν συμπεριληφθεί και στη διαθήκη. Οι νέοι, νόμιμοι πλέον κληρονόμοι έρχονται για να διεκδικήσουν ό,τι τους ανήκει και η Margaret θα χρησιμοποιήσει όλες τις επιχειρηματικές της ικανότητες αλλά και τη γοητεία της, για να διαφυλάξει το όνομα και την περιουσία της οικογενειακής αυτοκρατορίας.

ηθοποιόςΚιμ ΚατράλSex and the CityσειράFOX