Σινεμά|16.11.2020 15:10

American Crime Story: Η μεταμόρφωση της Σάρα Πόλσον στα γυρίσματα για το σκάνδαλο Λεβίνσκι

Newsroom

Η Μόνικα Λεβίνσκι, που έγινε διάσημη εξαιτίας της «περιπέτειάς» της με τον Μπιλ Κλίντον, είναι πλέον μια επιτυχημένη παραγωγός και αποφάσισε να μεταφέρει στη μικρή οθόνη το ειδύλλιό της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, μέσω της σειράς «American Crime Story».

Η τρίτη σεζόν θα έχει τίτλο «Impeachment: American Crime Story» και η Σάρα Πόλσον δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία από τα γυρίσματα. Η διάσημη ηθοποιός θα υποδυθεί τη Λίντα Τριπ, δηλαδή τη δημόσιο υπάλληλο που ηχογράφησε κρυφά όλες τις τηλεφωνικές συνομιλίες του παράνομου ζευγαριού. Τη Μόνικα Λεβίνσκι θα την υποδυθεί η Beanie Feldstein. H Αννάλϊ Άσφορντ θα υποδυθεί την Πόλα Τζόουνς, η οποία είχε κατηγορήσει τον Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ τον πρώην Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Μπιλ Κλίντον θα τον υποδυθεί ο Κλάιβ Όουεν.

T

Το «Impeachment: American Crime Story» βασίζεται στο βιβλίο του Τζέφρι Τούμπιν «A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President». Η σειρά ήταν να κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου 2020 στο FX με σκοπό να προβληθεί πριν από τις προεδρικές εκλογές, αλλά η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε τα πλάνα. Θυμίζουμε ότι η πρώτη σεζόν του «American Crime Story» ασχολήθηκε με την υπόθεση του O.J. Simpson και η δεύτερη με τη δολοφονία του Τζιάνι Βερσάτσε. 

American Crime StoryΧίλαρι ΚλίντονΜπιλ ΚλίντονΜόνικα Λεβίνσκιροζ σκάνδαλο