Σινεμά|05.01.2021 20:33

Tanya Roberts: Δεν άντεξε το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ και «έφυγε» από πολυοργανική ανεπάρκεια

Newsroom

Ο σύζυγος της διάσημης ηθοποιού Τάνιας Ρόμπερτς (Tanya Roberts), Lance O'Brien είχε εξουσιοδοτήσει τον μάνατζέρ της να ανακοινώσει τον θάνατο της, το βράδυ της Κυριακής, χωρίς όμως να έχει πεθάνει από ό,τι αποδείχτηκε. Τελικά χθες το απόγευμα ο Lance ανακοίνωσε, ότι οι γιατροί τον συμβούλευσαν να «αφήσει τη γυναίκα του να πεθάνει», αφού οι βλάβες που είχε υποστεί σε ζωτικά όργανα ήταν «μη αναστρέψιμες». Ο σύζυγος της Ρόμπερτς αποφάσισε ότι δεν θα μπορούσε να την κρατήσει περισσότερο στη ζωή. Έτσι η καλλονή Τάνια Ρόμπερτς «έφυγε» οριστικά για να συναντήσει τον Σον Κόνερι και τον Ρότζερ Μουρ…

Σαν σενάριο ταινίας...

Ας θυμηθούμε όμως την ιστορία που εκτυλίχθηκε από την Κυριακή το βράδυ με τον υποτιθέμενο (τότε) θάνατο της Τάνιας Ρόμπερτς: Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο εκπρόσωπος της Τάνια Ρόμπερτς (Tanya Roberts), Mike Pingel, επιβεβαίωσε στα Μέσα Ενημέρωσης τον θάνατό της, μετά την «κατάρρευση» της, την παραμονή των Χριστουγέννων και μάλιστα για να γίνει ευρέως γνωστός ο θάνατος της ηθοποιού, ο μάνατζερ έστειλε ένα επίσημο δελτίο Τύπου που αποκάλυπτε ότι η Roberts είχε πεθάνει στο νοσοκομείο «Cedars-Sinai» του Λος Άντζελες. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, η ιστοσελίδα TMZ δημοσίευσε, ότι ο μάνατζερ επιβεβαίωνε ότι η Tanya δεν ήταν νεκρή! Τι είχε συμβεί; Ο σύζυγος της Tanya, Lance O'Brien , κάλεσε τον μάνατζερ της, το πρωί της Δευτέρας από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η ηθοποιός και τον ενημέρωσε ότι η σύζυγός του είναι ακόμα ζωντανή. 

Πώς έχει η σειρά των γεγονότων; Ο σύζυγος της Ρόμπερτς, Lance O'Brien, έλαβε ένα τηλεφώνημα από τους γιατρούς του νοσοκομείου που νοσηλευόταν η διάσημη ηθοποιός το βράδυ της Κυριακής. Στην τηλεφωνική κλήση τους οι γιατροί, (η κλήση ελήφθη κατά τη διάρκεια συνέντευξης του Lance O'Brien στο Inside Edition), επιβεβαίωναν ότι η ηθοποιός ήταν ακόμα ζωντανή!  Ένα βίντεο δείχνει το έκπληκτο πρόσωπο του Lance να ξεσπάει: «Τώρα, μου λέτε ότι είναι ζωντανή;»... Ο συντετριμμένος σύζυγος αρχίζει να κλαίει πριν πει στον δημοσιογράφο: «Από το νοσοκομείο μου λένε ότι είναι ζωντανή». Τελικά η διάσημη ηθοποιός κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

«Δεν θα ήταν ποτέ ξανά η ίδια», είπε ο σύζυγός της. «Οι νεφροί της δεν λειτουργούσαν, το συκώτι της επίσης. Είχε υποστεί ακόμη μια μη αντιμετωπίσιμη λοίμωξη στο αίμα. Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι όλα άρχισαν από λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος», είπε ο σύζυγος της Ρόμπερτς, Lance O'Brien, που αυτή τη φορά επιβεβαίωσε οριστικά τον θάνατό της!

Στο μεταξύ, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό της κατάρρευσης της ηθοποιού. Χθες, ο Mike Pingel δήλωσε στην ιστοσελίδα TMZ ότι, η Τάνια επέστρεψε στο σπίτι από μια βόλτα με τα σκυλιά της και «κατέρρευσε. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο και αμέσως διασωληνώθηκε, αλλά ποτέ δεν ανέκαμψε», πρόσθεσε ο μάνατζερ, που έσπευσε να ανακοινώσει τον θάνατό της: «Είμαι συντετριμμένος. Ήταν λαμπρή και όμορφη και νιώθω ότι έχει σβήσει ένα φως. Ήταν το πιο γλυκό άτομο που έχω συναντήσει ποτέ και είχε μια υπέροχη ψυχή», είχε δηλώσει.

Πλάι στον Ρότζερ Μουρ

Copyright: AP Images

Η εντυπωσιακή ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς (Tanya Roberts) είχε πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Ρότζερ Μουρ στην τελευταία του ταινία ως Τζέιμς Μποντ το 1985 παίζοντας τον ρόλο της «Stacey Sutton» στην ταινία «A View To a Kill».

H Τάνια Ρόμπερτς (Tanya Roberts) έπαιξε και στις σειρές «Sheena» και «The Beastmaster» και σε 41 συνολικά παραγωγές. Ξεχώρισε στην αγαπημένη σειρά «Άγγελοι του Τσάρλι», αλλά και στο «That 70's Show». Υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή sex symbols της δεκαετίας του ’80 και μάλιστα έγινε μέχρι και Barbie. Το 1984 έκανε θραύση στην εμπορική επιτυχία «Sheena η Βασίλισσα της Ζούγκλας».

Η Victoria Leigh Blum γεννήθηκε το 1955 στο Μπρονξ στη Νέα Υόρκη και είχε ιρλανδική καταγωγή. Φοίτησε στο Actors Studio και ξεκίνησε την καριέρας της ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη. Πήρε το όνομα Roberts από τον σύζυγό της με τον οποίο έμειναν παντρεμένοι από το 1974 μέχρι τον θάνατό του το 2006. Η Τάνια Ρόμπερτς (Tanya Roberts) ζούσε μόνη στην γειτονιά Hollywood Hills στην Καλιφόρνια.

θάνατοςTanya RobertsΡότζερ ΜουρΤζέιμς Μποντ