Nicole Kidman: Ενθουσιασμένη δηλώνει για τον ρόλο της ως Λουσίλ Μπολ
NewsroomΗ Νικόλ Κίντμαν βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας για να υποδυθεί τη Λουσίλ Μπολ και η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να είναι πιο «ενθουσιασμένη».
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της στην ταινία του Άαρον Σόρκιν «The Ricardos» σε συνέντευξή της στο Variety.
«Είπα: "Ναι, θα ήθελα πολύ να το κάνω"», είπε η Κίντμαν για την αποδοχή του ρόλου. «Με τα λόγια του Άαρον και την κατεύθυνση του και τον Χαβιέρ... αυτό είναι μια υπέροχη προοπτική, ξέρετε. Αλλά ναι, φύγαμε. Ας το δοκιμάσω. Θα κάνω το καλύτερο, θα δω αν μπορώ να το κάνω».
Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ θα παίξει τον Ντέζι Αρνάζ, τον τότε σύζυγο της Μπολ και συνεργάτη της στο «I Love Lucy». Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι παρακολουθεί πολλά επεισόδια του εμβληματικού σόου, λέγοντας: «Λατρεύω τη Λουσίλ, την βλέπω τώρα και είναι σαν να είναι εδώ».
«Είναι μια καταπληκτική γυναίκα», πρόσθεσε η Κίντμαν. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που οι άνθρωποι θα μπορέσουν να δουν αυτά που ο Άαρον έμαθε για την Λουσίλ και τον Ντέζι. Δεν ήξερα τίποτα απ' όλα αυτά» είπε.
- Μια συμφωνία ήταν κοντά ώσπου... άρχισε τα posts: Πώς ο Τραμπ έφερε νέα αβεβαιότητα στις διαπραγματεύσεις
- «Δεν ισχύουν τα περί κυκλώματος - Ήταν φίλη μου»: Σπάει τη σιωπή του ο 23χρονος φίλος της Μυρτώς
- Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Πρόταση απαλλαγής για τον Νίκο Ρωμανό και ακόμα δύο
- Πρόστιμο 300 ευρώ σε μουσικούς του δρόμου στη Θεσσαλονίκη, επειδή είχαν μικρόφωνο