Σινεμά|03.03.2021 19:47

Netflix: Η Wednesday Addams αποκτά δική της σειρά από τα χέρια του Tim Burton

Newsroom

Για πρώτη φορά ο Τιμ Μπάρτον (Tim Burton) θα σκηνοθετήσει για τηλεόραση. Για την ακρίβεια, θα είναι και σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός στην τηλεοπτική σειρά «Wednesday», μια σειρά για την Wednesday Addams, την εμμονική με τον θάνατο κόρη της «Addams Family».

Η σειρά, η οποία θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, περιγράφεται ως μια «live-action κωμωδία ενηλικίωσης». Είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Wednesday στην Ακαδημία Νέβερμορ. Η Wednesday προσπαθεί να τελειοποιήσει τις νέες της τηλεπαθητικές ικανότητες, να αποτρέψει μια σειρά από κτηνώδεις δολοφονίες που σπείρουν τον τρόμο στην πόλη και να επιλύσει ένα μεταφυσικό μυστήριο στο οποίο μπλέχτηκαν οι γονείς της πριν από 25 χρόνια, ενώ παράλληλα έρχεται αντιμέτωπη με τις νέες και πολυσύνθετες σχέσεις των παράξενων και διαφορετικών φοιτητών.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Al Gough και Miles Millar -γνωστό από τις σειρές «Smallville» και «Into the Badlands» δίδυμο-. Το Netflix προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει επιπλέον πληροφορίες για τη σειρά, ούτε για το καστ ούτε για το πότε θα αρχίσει να προβάλλεται.

Κατά γενική παραδοχή, η Wednesday Addams είναι ο πιο διάσημος, αλλά και πιο αγαπητός χαρακτήρας στην «Addams Family». Στην αρχική τηλεοπτική σειρά, τον ρόλο ενσάρκωσε η Lisa Loring, ενώ στις ταινίες των αρχών της δεκαετίας του 1990 η νεαρή Christina Ricci. Πιο πρόσφατα, στην ταινία κινούμενων σχεδίων «Addams Family» του 2019, η Chloe Grace Moretz δάνεισε τη φωνή της στη Wednesday.

NetflixΤιμ Μπάρτον