Σινεμά|09.01.2019 20:49

Ανακοινώθηκε το βασικό cast από το prequel του «Game of Thrones»

Newsroom

Tο τηλεοπτικό δίκτυο HBO ανακοίνωσε, πρόσφατα, το πλήρες cast της prequel σειράς του «Game Of Thrones». Έτσι, λοιπόν, πέρα από τους Ναόμι Γουότς και Τζος Ουάιτχαουζ θα δούμε να τους πλαισιώνουν οι: Ναόμι Έϊκι, Ντενίζ Γκοφ, Τζέιμι Κάμπελ Μπάουερ, Σέιλα Άτιμ, Ιβάνο Τζεραμάια, Τζόρτζι Χένλεϊ, Άλεξ Σαρπ και Τόμπι Ρέγκμπο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το HBO διάλεξε να μη δημοσιεύσει κάποια άλλη πληροφορία για το ποιους χαρακτήρες θα υποδύονται οι οκτώ ανερχόμενοι ηθοποιοί, ενώ, μέχρι στιγμής, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, Ναόμι Γουότς, θα τη δούμε ως «μια γυναίκα της υψηλής κοινωνίας, η οποία κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό». 

Το ατιτλοφόρητο ακόμα prequel θα σκηνοθετήσει η Βρετανίδα Σ.Τζ. Κλάρκσον και τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν την άνοιξη, μετά την ολοκλήρωση του «Game of Thrones». Για το σενάριο θα συνεργαστούν ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτινς μαζί με την Τζέιν Γκόλντμαν. 

Η ιστορία θα εκτυλίσσεται χρονικά χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα που παρακολουθήσαμε στην πρώτη σεζόν του «Game of Thrones». H υπόθεση θα αφορά στην εξέλιξη της ηπείρου του Westeros από τη χρυσή εποχή των ηρώων του μέχρι «την πιο σκοτεινή του ώρα». Έτσι, η σειρά θα αποκαλύπτει την πραγματική ιστορία πίσω από την προέλευση των White Walkers, τα μυστήρια του Essos, αλλά και άγνωστες πτυχές της ιστορίας οικογενειών που πρωταγωνιστούν στο Τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς, όπως οι Stark.

Ναόμι ΓουότςGame of Thrones