Σινεμά|20.04.2021 10:11

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: Ο πρώτος Ασιάτης υπερήρωας της Marvel

Newsroom

Η Marvel έδωσε πριν λίγες ώρες στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για την νέα ταινία της «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» (Σανγκ Τσι: Ο Μύθος των Δέκα Δαχτυλιδιών) με πρωταγωνιστή τον πρώτο της Ασιάτη υπερήρωα. Ο 32χρονος Κινεζο-καναδός ηθοποιός και κασκαντέρ Σίμου Λιου (Simu Liu), ερμηνεύει τον νέο υπερήρωα της Marvel και το τρέιλερ είναι εντυπωσιακό.

Ένας τυπικός καθημερινός νεαρός, που δεν είναι καθόλου αυτό που φαίνεται. Σε μικρή ηλικία έχει εκπαιδευτεί για να γίνει ο πιο σκληρός δολοφόνος του κόσμου, αλλά επέλεξε να ζήσει μια ήσυχη ζωή. Μέχρι που η επικίνδυνη κληρονομιά του πατέρα του επιστρέφει και δεν του αφήνει καμία επιλογή.

Συμπρωταγωνιστούν η Awkwafina (Crazy Rich Asians), η Michelle Yeoh (Star Trek: Discovery), η Fala Chen, ο Meng’er Zhang, ο Florian Munteanu, και ο Ronny Chieng. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ντέστιν Ντάνιελ Κρίτον (Destin Daniel Cretton) και η ομάδα της παραγωγής αποτελείται από τους Kevin Feige, Jonathan Schwartz, Louis D’Esposito, Victoria Alonso και Charles Newirth. Το σενάριο έγραψαν οι David Callaham, Destin Daniel Cretton και Andrew Lanham και η πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου 2021.

T

Marvel