Σινεμά|26.04.2021 13:29

Όσκαρ 2021: Κόκκινο χαλί με αποστάσεις και ο χορός του Alan S Kim που έγινε viral

Newsroom

Η 93η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, άρχισε με τους λαμπερούς καλεσμένους να καταφθάνουν στο Union Station στο κέντρο του Λος Άντζελες και να ποζάρουν στο κόκκινο χαλί. Για παραπάνω από δύο δεκαετίες, τα βραβεία λάμβαναν χώρα στο Dolby Theatre, αλλά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αποφασίστηκε η βραδιά να γίνει σε έναν μεγαλύτερο χώρο.

Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, καλλιτέχνες και προσωπικότητες του σινεμά, συγκεντρώθηκαν για την πιο σημαντική εκδήλωση της βιομηχανίας του κινηματογράφου, που φέτος ανέδειξε την ταινία «Nomadland» σε μεγάλη νικήτρια της βραδιάς. Παρόντες ήταν μόνο οι υποψήφιοι και οι παρουσιαστές των επί μέρους βραβείων, χωρίς να υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής για ακόμη μία χρονιά. Καθένας εξ αυτών μπόρεσε να φέρει αυστηρά και μόνο έναν συνοδό, με τους παρόντες να μπαίνουν στην αίθουσα με τη σειρά και με αποστάσεις.

Διαβάστε επίσηςΌσκαρ 2021: Η Κινέζα Κλόε Ζάο γίνεται η πρώτη Ασιάτισσα που κερδίζει βραβείο σκηνοθεσίας

Οι διάσημοι, χωρίς να φορούν προστατευτικές μάσκες, αφού η Ακαδημία Κινηματογράφου προσέφερε το ένα τρίτο του προϋπολογισμού στα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19, έδωσαν για ακόμα μία φορά τον καλύτερο τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν και να κάνουν τα φλας των φωτογράφων να λάμψουν με τις στιλιστικές τους επιλογές.

Η σκηνοθέτις Ρετζίνα Κινγκ (Regina King) εμφανίστηκε με μια custom made δημιουργία Louis Vuitton με εντυπωσιακά μανίκια σε σχήμα φτερών και κρύσταλλα.

Ρετζίνα Κινγκ (Copyright: AP Photo/Chris Pizzello, Pool)

Λόρα Ντερν (Copyright: AP Photo/Chris Pizzello, Pool)

Ρις Γουίδερσπουν (Copyright: AP Photo/Chris Pizzello, Pool)

Το Armani Privé φόρεμα της Αμάντα Σάιφρεντ (Amanda Seyfried) ακολουθούσε το σχήμα ενός λουλουδιού, ενώ η Βαϊόλα Ντέιβις (Viola Davis) επέλεξε ένα λευκό φόρεμα του Alexander McQueen και clutch Jimmy Choo.

Αμάντα Σάιφρεντ (Copyright: AP Photo/Chris Pizzello, Pool)
Βαϊόλα Ντέιβις (Copyright: AP Photo/Chris Pizzello, Pool)

Παράλληλα, η Χάλι Μπέρι (Halle Berry) έδωσε το «παρών» με ένα φρέσκο, ασύμμετρο bob A-line με baby bangs, που συζητήθηκε.

Χάλι Μπέρι (Copyright: AP Photo/Chris Pizzello, Pool)
Ζεντέγια (Copyright: AP Photo/Chris Pizzello, Pool)

Τέλος, ο μπόμπιρας Alan S Kim, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία «Minari» άρχισε να χορεύει στο κόκκινο με κέφι, αδιαφορώντας φυσικά για κάμερες και φωτογράφους που τον απαθανάτιζαν.

Διαβάστε επίσης: Αν ψηφίζαμε αυτές θα ήταν οι επιλογές μας για τα χρυσά αγαλματίδια

ΌσκαρNomadlandΌσκαρ 2021