Σινεμά|26.05.2021 13:23

Peaky Blinders: Οι πρώτες εικόνες από τον 6ο κύκλο και το φινάλε του Τόμας Σέλμπι

Newsroom

Oι θρυλικοί «Peaky Blinders» και ο γοητευτικός «κακός» Τόμας Σέλμπι επιστρέφουν με την 5η και τελευταία, όπως όλα δείχουν, σεζόν. Ο νέος κύκλος της σειράς έχει γνωρίσει μεγάλη καθυστέρηση εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, που έχει βάλει στον πάγο πολλά κινηματογραφικά και τηλεοπτικά σχέδια. Ο σκηνοθέτης Άντονι Μπερν είχε αναφέρει ότι ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου της έκτης σεζόν θα είναι «Μαύρη Μέρα» και επίσης στο καστ προστέθηκε ο ηθοποιός Στίβεν Γκράχαμ.

Η δημοφιλής σειρά Peaky Blinders με κεντρικό ήρωα τον γνωστό ηθοποιό Κίλιαν Μέρφι (Cillian Murphy) διηγείται την ιστορία μιας συμμορίας με οικογενειακούς δεσμούς, η οποία κυριαρχεί στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ τα χρόνια μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μετά και από τον ξαφνικό θάνατο της «Πόλι» Έλεν ΜακΡόρι (Helen McCrory) στα 52 της χρόνια, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο του μαστού, η παραγωγή βάζει τα δυνατά της για μια σεζόν πιο «σκοτεινή» από ποτέ... Η υποβλητική ατμόσφαιρα, η γρήγορη αφήγηση, η στυλιζαρισμένη σκηνοθεσία, τα εκπληκτικά κοστούμια και η εξαίσια μουσική με soundtrack από Νικ Κέιβ, Radiohead και Μπάουι είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς, που μάγεψε κοινό και κριτικούς. Στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter είδαμε τις πρώτες αναρτήσεις με εικόνες από τον 6ο κύκλο.

T
T
T

Μάλιστα, ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς Στίβεν Νάιτ, επιβεβαίωσε ότι μετά την τελευταία σεζόν η δράση θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Ο Στίβεν Νάιτ ανακοίνωσε ότι η δραματική σειρά του BBC θα ολοκληρωθεί μετά από έξι κύκλους, αλλά και ότι η ιστορία θα συνεχιστεί σε «άλλη μορφή». Παραδέχτηκε ότι ενώ αρχικά σκόπευε να γυρίσει επτά κύκλους της σειράς η πανδημία του κορονοϊού έφερε αλλαγή σχεδίων. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, Πολ Άντερσον, ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ότι ο έκτος κύκλος της σειράς θα κυκλοφορήσει σύντομα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι αυτή η σεζόν άξιζε την αναμονή.

Ο 45χρονος ηθοποιός Κίλιαν Μέρφι είναι ο Τόμι Σέλμπι στη δημοφιλή σειρά για τη μαφία του Μπέρμιγχαμ, που έχει γίνει πραγματικό φαινόμενο της ποπ κουλτούρας. Video game και ταινία είναι στα σκαριά, ένα μουσικό φεστιβάλ διοργανώνεται στη Βρετανία τον ερχόμενο μήνα, οι ενδυματολογικές επιλογές των πρωταγωνιστών της σειράς ακολουθούνται μαζικά και ο Ισπανός προπονητής της Arsenal, Ουνάι Εμέρι παρακολουθεί τα επεισόδια για να μάθει αγγλικά.

Όλες οι ειδήσεις

Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η Μυρσίνη μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη

Πρίγκιπας Χάρι: Αλκοόλ και ναρκωτικά για να ξεπεράσει τον θάνατο της Νταϊάνα

MasterChef 5 τελικός: Αποχώρηση έκπληξη και οι 3 φιναλίστ για τα 50.000 ευρώ

NetflixΚίλιαν ΜέρφιΦινάλεPeaky Blinders