Σινεμά|31.05.2021 17:37

Gossip Girl: Επιστρέφει με ανανεωμένο cast - Το HBO Max ανακοίνωσε την πρεμιέρα

Newsroom

Το «Gossip Girl» επιστρέφει με ανανεωμένο cast και το HBO Max κυκλοφόρησε το πρώτο teaser, ανακοινώνοντας ότι η σειρά θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου. Τα νέα επεισόδια θα διαδραματίζονται οχτώ χρόνια μετά τα γεγονότα της αρχικής σειράς και θα επικεντρώνονται σε μια διαφορετική ομάδα εφήβων από το Upper East Side της Νέας Υόρκης.

Παράλληλα, η σειρά θα ασχολείται σε μεγάλο βαθμό με το πώς δείχνει σήμερα ο κόσμος, από πού προέρχεται ο πλούτος και τα προνόμια, αλλά και πώς το διαχειρίζεται όλο αυτό ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά. Η υπόθεση θα βασίζεται και πάλι σε βιβλίο της Cecily von Ziegesar

Οι Emily Alyn Lind ως Audrey Hope, Eli Brown ως Otto Bergmann IV, Whitney Peak ως Zoya Lott, Thomas Doherty ως Max Wolfe, Jordan Alexander ως Julien Calloway, Evan Mock ως Aki Menzies, Zión Moreno ως Luna La, Savannah Lee Smith ως Monet de Haan και Tavi Gevinson ως Kate Keller, θα αναλάβουν να δώσουν πνοή στους χαρακτήρες της επερχόμενης σειράς.

Το πρώτο «Gossip Girl» είχε προβληθεί για έξι χρόνια από το 2007 έως το 2012, μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο The CW, με τους Joshua Safran, Stephanie Savage και Josh Schwartz να επιστρέφουν στην παραγωγή της νέα σειράς. Η Kristen Bell από το πρωτότυπο cast θα επιστρέψει και στα νέα επεισόδια, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε περάσματα και από τους παλιούς πρωταγωνιστές.

Emily Alyn Lind: Η διάδοχος της Blake Lively

Πρωταγωνίστρια των δέκα νέων ωριαίων επεισοδίων θα είναι η Emily Alyn Lind, η οποία θα υποδυθεί την Aubrey μία έφηβη, η οποία έχει μακροχρόνια σχέση και έχει αρχίσει να αναρωτιέται τι άλλες περιπέτειες κρύβει η ζωή για εκείνη. Η νεαρή ηθοποιός προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια καθώς είναι κόρη της Barbara Alyn Woods, που έπαιζε στο «One Tree Hill» και στο «Honey, I Shrunk the Kids».

T

Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από τα παρασκήνια του πρώτου Gossip Girl

Η Blake Lively ήταν έτοιμη να αφήσει την υποκριτική και να ξεκινήσει το κολέγιο, όταν της προσφέρθηκε ο ρόλος της Σερίνα βαν ντερ Γούτσεν. Μάλιστα, προσπάθησε να απορρίψει τον ρόλο όταν της έγινε η πρώτη πρόταση, αλλά η παραγωγή κατάφερε να την πείσει. «Είπα ‘Όχι, θέλω να πάω στο κολλέγιο. Ευχαριστώ πάντως», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της η ξανθιά ηθοποιός. «Μετά όμως μου είπαν πως μπορώ να πηγαίνω στο Columbia University μια φορά την εβδομάδα και ότι μετά από ένα χρόνο στο show τα πράγματα θα ηρεμήσουν και ότι η ζωή μου θα γίνει και πάλι φυσιολογική», κατέληξε.

Η Leighton Meester ήθελε αρκετά τον ρόλο της Μπλέικ που έβαψε τα μαλλιά της για να τον πάρει. «Ήρθε και ήταν πολύ αστεία, πολύ έξυπνη. Αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα: ήταν ξανθιά», είχε αποκαλύψει ο Σβαρτς από την παραγωγή της σειράς. «H Μπλέικ ηταν ξανθιά, και η Serena προφανώς έπρεπε να είναι ξανθιά. Οπότε η Leighton πήγε στο νιπτήρα και έβαψε τα μαλλιά της. Το ήθελε πολύ». 

T

Τέλος, ο Τσέις Κρόφορντ και ο Εντ Γουέστγουικ ήταν συγκάτοικοι σε ένα διαμέρισμα στο Chelsea, όταν γύριζαν τη σειρά, ενώ η Ιβάνκα Τραμπ και ο Τζάρεντ Κούσνερ έκαναν μια εμφάνιση στη σειρά μόνο «για τα λεφτά».

Όλες οι ειδήσεις

Τάνια Μπρεάζου στο ethnos.gr μετά τον τελικό του YFSF All Star: Πώς θα γιορτάσει τη νίκη, τι θυμάται από το show και τι ετοιμάζει

Brad Pitt - Andra Day: Νέο ειδύλλιο για τον ηθοποιό; Την πολιορκεί από τα Όσκαρ

Κωστής Μαραβέγιας: Νόσησα με κορονοϊό και πέρασα δύσκολες μέρες, αλλά ξαναγεννήθηκα

πρεμιέραGossip GirlHBO Maxσειρά