Σινεμά|07.06.2021 20:24

American Horror Story: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της 10ης σεζόν με πρωταγωνιστή τον Macaulay Culkin

Newsroom

Το FX ανακοίνωσε τα σχέδια του για το καλοκαιρινό του πρόγραμμα και έδωσε στη δημοσιότητα την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η δέκατη σεζόν του «American Horror Story», αλλά και το πολυαναμενόμενο spin off του με αυτοτελή επεισόδια. Ο νέος κύκλος, ο οποίος θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 25 Αυγούστου, θα ονομάζεται «Double Feature» και θα φέρει «δύο τρομακτικές ιστορίες... σε μία σεζόν». Η μία θα λαμβάνει χώρα στη θάλασσα και η άλλη στην παραλία.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουν οι ηθοποιοί: Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Lily Rabe, Angelica Ross, Adina Porter, Finn Wittrock και Macaulay Culkin.

T
T

Την ίδια στιγμή, ο Ryan Murphy ετοιμάζει μια spin off σειρά ανθολογίας του «American Horror Story» που θα έχει τίτλο «American Horror Stories». Κάθε επεισόδιο θα περιγράφει μια αυτοτελή ιστορία φαντασμάτων και πρωταγωνιστές θα είναι οι: Kevin McHale, Dyllón Burnside, Charles Melton και Nico Greetham.

T
T

«Αν κοιτάξεις το πρόσωπο του κακού, το κακό θα κοιτάξει κατευθείαν εσένα» ακούγεται να λέει μια φωνή στο πρώτο teaser της νέας σειράς. Το «American Horror Stories» θα κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα από τα επτά επεισόδια στις 15 Ιουλίου στο FX, μέσω της streaming υπηρεσίας Hulu.

T

Όλες οι ειδήσεις

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τον πολιτισμό: Περισσότερες από 100 συναυλίες και παραστάσεις

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Όλη η αλήθεια για τον γάμο στη Σύρο και την εγκυμοσύνη

Meghan Markle: Όλοι εύχονται για τη νεογέννητη Λίλι - Ανακωχή πριν την καταιγίδα

74ο Φεστιβάλ Καννών: Ανακοίνωσε το επίσημο πρόγραμμα - Γυρίζει σελίδα μετά την πανδημία

Ράιαν ΜέρφιAmerican Horror StoryσειράHuluθρίλερ