Σινεμά|17.01.2019 16:34

Έρχεται νέα ταινία «Ghostbusters», 30 χρόνια μετά (pics)

Newsroom

Μια καινούργια ταινία των «Ghostbusters» ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να κυκλοφορήσει στη μεγάλη οθόνη και θα αποτελεί συνέχεια της κλασικής σειράς ταινιών κι όχι ριμέικ.

Το «Entertainment Weekly» αποκάλυψε ότι ο Τζέισον Ράιτμαν, γιος του Άιβαν Ρέιτμαν ο οποίος σκηνοθέτησε την πρωτότυπη ταινία από το 1984 και το σίκουελ από το 1989, θα σκηνοθετήσει και θα συνδημιουργήσει το σενάριο για το επερχόμενο κινηματογραφικό πρότζεκτ.

Ο Τζέισον Ράιτμαν μοιράστηκε την είδηση με τους φίλους του στο Twitter.

T

«Ήθελα να κάνω μια ταινία για όλους τους υπόλοιπος φαν. Αυτό θα είναι το επόμενο κεφάλαιο στο πρωτότυπο franchise. Δεν είναι reboot. Ό,τι συνέβη στα 80s συνέβη στα 80s, και αυτό θα διαδραματίζεται στο σήμερα», αναφέρει σε συνέντευξη του.

Ωστόσο, ο Borys Kit, ο οποίος είναι δημοσιογράφος του «Hollywood Reporter», έγραψε στο Twitter ότι σύμφωνα με πηγές του οι βασικοί χαρακτήρες θα είναι τέσσερις έφηβοι, δύο αγόρια και δύο κορίτσια.

T

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγους μήνες, ενώ η ταινία είναι προγραμματισμένη για το καλοκαίρι του 2020, όπως μας πληροφορεί το παρακάτω teaser:

 
Ghostbustersσίκουελ