Σινεμά|25.06.2021 13:05

Rachel Zegler: Η Disney βρήκε τη νέα Χιονάτη στο πρόσωπο της 20χρονης του West Side Story

Newsroom

Η ανερχόμενη ηθοποιός Ρέιτσελ Ζέγκλερ θα πρωταγωνιστήσει στο live-action remake της Disney «Snow White» της κλασικής ταινίας animation «Snow White and the Seven Dwarfs» (Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι) βασισμένη στο παραμύθι των αδελφών Γκριμ. Είναι ο δεύτερος πρωταγωνιστικός ρόλος για τη Ρέιτσελ Ζέγκλερ, 20 ετών, η οποία πρωταγωνιστεί ως Μαρία στην επερχόμενη ταινία «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Μετά από μια σειρά από remake live action της Disney - όπως της φετινής ταινίας «Cruella», του φιλμ «Mulan» το 2020 και του «The Lion King» το 2019 - η Disney σχεδιάζει να επεκτείνει τη διαχρονική ιστορία της ορφανής πριγκίπισσας που αρρωσταίνει όταν τρώει το δηλητηριώδες μήλο.

T

Η ερμηνεία της Ρέιτσελ Ζέγκλερ στο «West Side Story» εντυπωσίασε προφανώς τους διευθυντές κάστινγκ και τα στελέχη της Disney, που προχώρησαν στη συμφωνία. «Οι εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες της Ρέιτσελ είναι μόνο η αρχή των χαρισμάτων της. Η δύναμη, η ευφυΐα και η αισιοδοξία της θα αποτελέσουν αναπόσπαστο μέρος της ανακάλυψης της χαράς σε αυτό το κλασικό παραμύθι της Disney», δήλωσε ο σκηνοθέτης Μαρκ Γουέμπ στο Deadline. Η γεννημένη στο Νιου Τζέρσι, από μητέρα Κολομβιανή και πατέρα Πολωνό, Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια εντυπωσίασε όταν δημοσίευσε στο twitter βίντεο στο οποίο τραγουδούσε το «Shallow» της Lady Gaga.

T

Η ταινία θα είναι μιούζικαλ και θα περιλαμβάνει νέα τραγούδια με μια μοντέρνα πινελιά. Ο Μπέντζι Πάσεκ και ο Τζάστιν Πολ που έγραψαν τη μουσική για τις ταινίες «Dear Evan Hansen» και το «La La Land», πρόκειται να επενδύσουν μουσικά την ταινία. Δεν είναι σίγουρο εάν διαχρονικά τραγούδια από την ταινία κινουμένων σχεδίων του 1937 - όπως τα «Someday My Prince Will Come» και «Heigh-Ho» - θα συμπεριληφθούν στο remake. Η Έριν Κρεσίντα Γουίλσον θα γράψει το σενάριο της και η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο έτος.

T

Όλες οι ειδήσεις

Denise Gough στο ethnos.gr για Monday: Λατρεύω την Ελλάδα, θέλω να φτιάξω ένα σπίτι εδώ μια μέρα

Britney Spears: Συγκλονίζει για την κακοποίηση από τον πατέρα της - Ήθελε να με πληγώνει, να έχει τον έλεγχο

Σπύρος Φωκάς: Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό - Σε κρίσιμη κατάσταση

Μία ώρα απ’ την Αθήνα: H παραλία – κόσμημα με τα καταπράσινα πεύκα που είναι ό,τι πρέπει για Σαββατοκύριακο

Chiara Ferragni: Στην Ελλάδα η διάσημη influencer με τους 24 εκατ. ακολούθους

Disneyηθοποιόςπαραμύθι