Σινεμά|03.07.2021 17:07

Beckett: Η πρώτη ταινία του Netflix που έχει γυριστεί στην Ελλάδα - Το τρέιλερ εντυπωσιάζει

Newsroom

Έρχεται η πρώτη ταινία του Netflix που έχει γυριστεί στην Ελλάδα. Δείτε τώρα το τρέιλερ του Beckett». Με αυτή τη φράση και το τρέιλερ ανακοίνωσε στα social media το Netflix την κυκλοφορία της ταινίας θρίλερ «Beckett», με πρωταγωνιστή τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον. Η Αλίσια Βικάντερ και η Βίκι Κριμπς συμμετέχουν επίσης στην ταινία, η οποία γυρίστηκε στην Ελλάδα το 2019 και σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο στην αγγλική γλώσσα του Ιταλού σκηνοθέτη Φερντινάντο Σίτο Φιλομαρίνο (Ferdinando Cito Filomarino). Το σενάριο έχει γράψει ο Κέβιν Ράις.

Διάβασε επίσης: Born to be murdered: 6+1 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το βιβλίο και τη συγγραφέα

Η ταινία διαδραματίζεται στην Αθήνα και την Ήπειρο και ακολουθεί ένα νεαρό ζευγάρι (Ουάσινγκτον και Βικάντερ) που κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ελλάδα πέφτει θύμα μίας βίαιης συνωμοσίας με τραγικές συνέπειες. Η πλοκή βασίζεται στο μυθιστόρημα «Born to Be Murdered» που εκδόθηκε το 1945  και το υπογράφει ο Dennis Allan.

Ο ηθοποιός Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1984 και ξεκίνησε την καριέρα του σαν αθλητής στο αμερικανικό ποδόσφαιρο. Εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο και άρχισε την κινηματογραφική του καριέρα στα βήματα του πατέρα του Ντένζελ Ουάσινγκτον και της μητέρας του Παουλέτα σε μια τηλεοπτική σειρά του HBO, το «Ballers», στο ρόλο του του Ricky Jerret. Η σειρά κράτησε τέσσερις σεζόν.

Μεγαλύτερος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας Ουάσιγκτον, σε ηλικία επτά ετών, εμφανίστηκε ως μαθητής σε μια αίθουσα του Harlem στην ταινία μεγάλου μήκους Malcolm X του Spike Lee το 1992, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο πατέρας του στον ομώνυμο ρόλο. Το 2018 πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Monsters and Men and Monster» και εμφανίστηκε στο «The Old Man & the Gun», απέναντι από τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

T

Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον: Ο γιος του Ντένζελ «αναστάτωσε» το Σύνταγμα

Τα γυρίσματα του Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον (John David Washington) για την ταινία που σκηνοθέτησε ο Ιταλός Φερντινάντο Σίτο Φιλομαρίνο είχαν αναστατώσει το κέντρο της Αθήνας τον Μάρτιο του 2019. Στο Σύνταγμα είχαν γυριστεί πλάνα από μία πορεία με την παρουσία αστυνομικών και καπνογόνων, ενώ ο ήρωας περιπλανιέται τραυματισμένος σε πολύ γνωστά σημεία του κέντρου της πόλης. Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Beckett με τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον στην Αθήνα

Όλες οι ειδήσεις

Το συγκινητικό μήνυμα της Έρρικας Πρεζεράκου για τον χαμό της 7χρονης Αναστασίας

Γιάννης Στάνκογλου: Οι 3 ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού και τα «καχύποπτα» βλέμματα του κόσμου

Ντέμι Μουρ, Μπίμπερ και Ορλάντο Μπλουμ - Λαμπεροί σταρς κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

Χρήστος Χολίδης: Δεν φανταζόμουν ότι θα χρειάζεται barcode για να μπαίνουμε στα μαγαζιά

Τζον Ντέιβιντ ΟυάσινγκτονNetflix