Σινεμά|24.07.2021 21:51

House of The Dragon - Bridgerton: Σταμάτησαν τα γυρίσματα λόγω κρούσματος

Newsroom

Τα γυρίσματα της νέας σειράς «House Of The Dragon», η οποία είναι η συνέχεια του «Game Of Thrones», σταμάτησαν προσωρινά, αφού βρέθηκε ένα μέλος της παραγωγής θετικό στον κορονοϊό. Ένας εκπρόσωπος του «House Of The Dragon» δήλωσε ότι «σύμφωνα με τις υγειονομικές οδηγίες το μέλος της παραγωγής είναι απομονωμένο και oι επαφές του σε υποχρεωτική καραντίνα».

Βασισμένο στο βιβλίο «Fire & Blood», η σειρά θα παρουσιάσει τη φανταστική ιστορία του κόσμου του Westeros που ορίζεται 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς «Game of Thrones» με πρωταγωνιστές την Ολίβια Κουκ, και τον Στιβ Τουσάν. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Απρίλιο στην Κορνουάλη, στο νησάκι Mount's Bay, και στην παραλία του Holywell Bay. Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά αναμένεται ν' ανέβει στην streaming πλατφόρμα του HBO στις ΗΠΑ κατά τα μέσα του 2022.

Bridgerton

Θύμα της πανδημίας είναι και η σειρά «Bridgerton». Σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail, τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν διακόπηκαν την ίδια στιγμή, όταν ανακοινώθηκε η είδηση. Αμέσως, όλοι όσοι συμμετείχαν στην παραγωγή υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης του ιού. Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε ανιχνευτεί ένα ακόμα κρούσμα, όμως όταν το υπόλοιπο καστ έκανε τεστ, όλα ήταν αρνητικά.

Η σειρά είναι βασισμένη στα βιβλία της Τζούλια Κουίν (Julia Quinn) από τις εκδόσεις Elxis, μιας από τις κορυφαίες συγγραφείς ρομαντικών ιστορικών βιβλίων που έχει βραβευτεί και επαναλαμβανόμενα υπάρξει υποψήφια για το Rita Award, το πιο αναγνωρισμένο βραβείο ρομαντικής λογοτεχνίας.

Ο πρώτος κύκλος επικεντρώθηκε στο περίπλοκο ρομάντζο μεταξύ της μεγαλύτερης κόρης Μπρίτζερτον, της Ντάφνι, την οποία υποδυόταν η Phoebe Dyvenor και του Σάιμον Μπάσετ, Δούκα του Χέιστινγκς, τον οποίο υποδυόταν ο Regé-Jean Page. Κάθε ένα από τα οκτώ μυθιστορήματα που απαρτίζουν τη σειρά «Bridgerton» της Quinn εστιάζει στην ερωτική ζωή ενός από τα αδέλφια Μπρίτζερτον και ο Van Dusen έχει δώσει ενδείξεις ότι θα ήθελε να ακολουθήσει την ίδια δομή και στους κύκλους της τηλεοπτικής σειράς.

Στο δεύτερο μέρος, οι συγγραφείς των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων έπεσαν έξω. Ο Άντονι Μπρίτζερτον όχι µόνο αποφάσισε να παντρευτεί – αλλά έχει επιλέξει και σύζυγο! Το µόνο εµπόδιο είναι η µεγαλύτερη αδελφή της µνηστής του, η Κέιτ Σέφιλντ, η πιο ενοχλητική γυναίκα που µπορεί κανείς να συναντήσει σε µια λονδρέζικη αίθουσα χορού. Η ραδιούργα Κέιτ εξοργίζει τον Άντονι µε την αποφασιστικότητά της να διαλύσει τον αρραβώνα, µα όταν κλείνει τα µάτια του τη νύχτα, εκείνη εμφανίζεται στα δαιδαλώδη όνειρά του...

Σε αντίθεση µε ό,τι πιστεύουν οι συντηρητικές μανάδες, η Κέιτ είναι βέβαιη ότι οι µετανιωµένοι γυναικάδες δεν γίνονται οι καλύτεροι σύζυγοι. Είναι αποφασισµένη να παλέψει με τους κανόνες και να προστατέψει την αδελφή της, αγνοώντας όμως τη δική της ευάλωτη πλευρά. Όταν συνειδητοποιεί τις ενδόμυχες σκέψεις της είναι αργά και κάθε της δράση από εδώ και πέρα είναι καταδικασμένη να προκαλέσει αναπάντεχη αντίδραση...

HBO MaxHouse of the DragonΚορονοϊόςGame of ThronesBridgerton