Σινεμά|29.07.2021 14:56

La Casa De Papel: «Στριμωγμένος» ο Professor στο νέο teaser που κυκλοφόρησε από το Netflix

Newsroom

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο teaser για τον πέμπτο και τελευταίο κύκλο του «La Casa De Papel». Η ισπανική σειρά του Netflix θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου, και όπως μαρτυρά το tweet της πλατφόρμας, το τρέιλερ του φινάλε αναμένεται στις 2 Αυγούστου.

Λίγες ημέρες μετά το τέλος των γυρισμάτων, η διάσημη διαδικτυακή πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι ο τελευταίος κύκλος του «La Casa de Papel» θα σπάσει στα δύο. Τα πρώτα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ η συνέχεια θα προβληθεί λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Ο πέμπτος κύκλος θα έχει συνολικά δέκα επεισόδια, δύο επεισόδια περισσότερα από το σύνηθες και αυτή την εποχή βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής. Ο δημιουργός του «La Casa De Papel» Άλεξ Πίνα δήλωσε για τα όσα θ' ακολουθήσουν: «Ο πόλεμος αγγίζει πρωτοφανή επίπεδα ακρότητας και βαναυσότητας, αλλά αυτή είναι και η πιο επική και συναρπαστική σεζόν».

T

Η επίσημη σύνοψης του νέου κύκλου αναφέρει: «Η συμμορία είναι κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφεραν να διασώσουν την Λισαβόνα αλλά τα δύσκολα τώρα ξεκινούν καθώς έχασαν έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από την Σιέρρα και για πρώτη φορά, δεν έχει κάποιο σχέδιο απόδρασης. Πάνω που νόμιζαν όταν τα χειρότερα πέρασαν, ένας νέος αντίπαλος μπαίνει στην αρένα και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία κοντεύει και μια επιχείρηση που ξεκίνησε σαν ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο».

Όλες οι ειδήσεις

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο αδερφός της κούρεψε τη μητέρα τους στο νοσοκομείο - Η έκκληση για βοήθεια

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο καλλιτεχνικός κόσμος σχολιάζει την προφυλάκισή του - «Δημιουργήσατε την αίσθηση ότι είναι βασιλιάδες»

Wentworth Miller: Ο πρωταγωνιστής του «Prison Break» αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτισμό

Ashton Kutcher - Mila Kunis: «Δεν κάνουμε μπάνιο τα παιδιά μας κάθε μέρα, δεν έχει νόημα»

τρέιλερNetflixLa casa de papel