Σινεμά|30.07.2021 12:39

House of Gucci: Στη δημοσιότητα το πολυαναμενόμενο πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ

Newsroom

H Lady Gaga μετά την ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται», επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με έναν ιδιαίτερο ρόλο ;στην ταινία «House of Gucci». Συγκεκριμένα, υποδύεται την Πατρίτσια Ρετζιάνι, τη γυναίκα που χαρακτηρίστηκε ως «Μαύρη Χήρα» εξαιτίας του ότι καταδικάστηκε για τη δολοφονία του πρώην συζύγου της, Μαουρίτσιο Γκούτσι.

Διαβάστε επίσης: Lady Gaga: Ο γάμος των ονείρων της στην ταινία «House of Gucci» με τον Adam Driver

Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι θρυλικοί Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Αλ Πατσίνο, που μετά τον «Ιρλανδό» θα τους δούμε μαζί ξανά, καθώς και οι Ανταμ Ντράιβερ («Marriage Story») και Τζάρεντ Λέτο («Blade Runner 2049»). Η ταινία, βασισμένη στο βιβλίο της Σάρα Γκέι Φόρντεν «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed» είναι στα σκαριά από τον Νοέμβριο του 2019, ενώ τα δικαιώματα της αγόρασε η MGM με το ζεύγος Ρίντλεϊ και Τζιανίνα Σκοτ να συνεργάζονται στην παραγωγή.

Παράλληλα, η εταιρεία παραγωγής κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο πρώτο τρέιλερ, αλλά και τα πρώτα πόστερ με τους πρωταγωνιστές του πολυαναμενόμενου δράματος. Το «Ηouse of Gucci» είναι μία από τις δύο ταινίες του Αμερικανού σκηνοθέτη που κάνουν πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο, ενώ θεωρείται από πολλούς ότι η ταινία θα σαρώσει στα φετινά βραβεία Όσκαρ.

T
T

Όλες οι ειδήσεις

Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Δέχθηκε επίθεση από οδηγό ταξί επειδή ζήτησε απόδειξη

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο αδερφός της κούρεψε τη μητέρα τους στο νοσοκομείο - Η έκκληση για βοήθεια

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο καλλιτεχνικός κόσμος σχολιάζει την προφυλάκισή του - «Δημιουργήσατε την αίσθηση ότι είναι βασιλιάδες»

Λευτέρης Δανίκας: Έφυγε από τη ζωή ο σκηνοθέτης σε ηλικία 63 ετών

Βάσια Τριφύλλη για Φιλιππίδη: «Είναι φίλος μου και τον αγαπώ»

Τζάρεντ ΛέτομόδαδολοφονίαLady GagaΌσκαρGucci