Σινεμά|24.08.2021 09:09

«No Time to Die»: Αποφασίστηκε επιτέλους η πρεμιέρα του νέου Τζέιμς Μποντ

Newsroom

Η παγκόσμια πρεμιέρα της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ, «No Time to Die» του Κάρι Φουκουνάγκα, θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, παρουσία των συντελεστών και φυσικά του βασικού πρωταγωνιστή Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig) . Η ανακοίνωση έγινε στον επίσημο λογαριασμό της ταινίας στο Twitter, απαντώντας στις φήμες που ήθελαν την πρεμιέρα να αναβάλλεται και πάλι εξαιτίας του τέταρτου κύματος της πανδημίας.

Το «No Time to Die» ήταν από τις πρώτες ταινίες που επηρεάστηκαν από την πανδημία. Μετά από μια πρώτη αναβολή λόγω αλλαγής σκηνοθέτη (τον Ντάνι Μπόιλ αντικατέστησε ο Κάρι Φουκουνάγκα) από το Νοέμβριο του 2019 για το Φεβρουάριο του 2020 και μετά για τον Απρίλιο του 2020, η ταινία αναβλήθηκε εκ νέου για το Νοέμβριο του 2020, μετά για τον Απρίλιο του 2021 και τελικά για τον Οκτώβριο του 2021. Στην Αγγλία η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους δυο μέρες μετά την πρεμιέρα της, στις 30 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις αρχές του Οκτωβρίου αναμένεται να παιχτεί σε όλον τον κόσμο. Στην Ελλάδα η ταινία είναι προγραμματισμένη για έξοδο στους κινηματογράφους στις 30 Σεπτεμβρίου, σε διανομή της Tulip Entertainment.

T

Σηματοδοτώντας την τελευταία εμφάνιση του Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig) στο ρόλο του θρυλικού μυστικού πράκτορα, το τελευταίο τρέιλερ της περιπέτειας βρίσκει τον Μποντ να έχει αφήσει την ενεργό δράση και να ζει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Ωστόσο, η ηρεμία του διακόπτεται από τον παλιό φίλο και πράκτορα της CIA Φίλιξ Λέιτερ (Felix Leiter) (Τζέφρι Ράιτ - Jeffrey Wright), ο οποίος του ζητάει βοήθεια για τη διάσωση ενός επιστήμονα που έχει απαχθεί, οδηγώντας τον Μποντ να εντοπίσει έναν «μυστηριώδη κακοποιό οπλισμένο με επικίνδυνη νέα τεχνολογία».

Στην ταινία εκτός από τον Κρεγκ επανεμφανίζονται οι: Λέα Σεϊντού (Lea Seydoux), Μπεν Γουίσοου (Ben Whishaw), Ρέιφ Φάινς (Ralph Fiennes) και Ναόμι Χάρις (Naomie Harris), ενώ οι Λασάνα Λιντς (Lashana Lynch), Άνα ντε Άρμας (Ana de Armas), Μπίλι Μάγκνουσεν (Billy Magnussen) και Ράμι Μάλεκ (Rami Malek) θα παίξουν όλοι νέους χαρακτήρες.

Όλες οι ειδήσεις

Σκιαδαρέσης για Κώστα Τριανταφυλλόπουλο: «Δεν είναι απώλεια οι Λιγνάδηδες και οι Φιλιππίδηδες»

Thylane Blondeau: Το ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο έγινε 20 ετών - «Ποτέ δεν το πίστεψα»

Λωξάντρα Λούκας: Η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο Dοwn στο Εθνικό Θέατρο

Razastarr: Νεκρός σε τροχαίο ο 46χρονος ράπερ Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος

πράκτοραςΤζέιμς ΜποντΝτάνιελ ΚρεγκΆνα ντε Άρμας