Σινεμά|03.09.2021 08:06

La Casa de Papel: Κάνει σήμερα πρεμιέρα ο 5ος κύκλος της σειράς

Newsroom

Τέλος η αναμονή για τα εκατομμύρια των φανς της πετυχημένης σειράς του Netflix Casa de Papel. Σήμερα, Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου κάνουν πρεμιέρα τα 5 πρώτα επεισόδια της πέμπτης και τελευταίας σεζόν της σειράς.

Στις 10:00 το πρωί ώρα Ελλάδας λοιπόν η «Τέλεια Ληστεία» θα φέρει πάλι στους δέκτες μας την αγαπημένη συμμορία και την τελευταία της περιπέτεια η οποία βασίζεται στο δίπολο: «Ελευθερία ή θάνατος».

T

Η ομάδα βρίσκεται κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφερε να σώσει τη Λισαβόνα, αλλά θα ζήσει την πιο σκοτεινή στιγμή μετά την απώλεια ενός από τα μέλη της. Ο Καθηγητής είναι αιχμάλωτος της Σιέρα και, για πρώτη φορά, δεν έχει σχέδιο διαφυγής. Τη στιγμή που τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να πάει στραβά, ένας εχθρός έρχεται στο προσκήνιο, πολύ πιο ισχυρός από οποιονδήποτε άλλο στο παρελθόν: ο στρατός.

T

Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία πλησιάζει, κάτι που ξεκίνησε ως ληστεία και θα καταλήξει σε πόλεμο.  Το πέμπτος μέρος της εμβληματικής σειράς θα κυκλοφορήσει σε δύο τόμους.

Όλες οι ειδήσεις

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: «Μπλοκάρουν» τα νοσοκομεία από τις αναστολές

Mad Clip: Εμφανίστηκε ο οδηγός του Audi – Τι κατέθεσε στην αστυνομία

Μίκης Θεοδωράκης: Η Ελλάδα θρηνεί – Σε τριήμερο λαϊκό προσκύνημα η σορός του – Πότε θα γίνει η κηδεία

Κυβέρνηση: Προχωρά χωρίς «συμμάχους» στα δύσκολα νομοσχέδια

Νέα σχολική χρονιά – Κορονοϊός: Και με αυστηρότερα μέτρα θα νοσήσει το 13% των μαθητών – Ο πρόεδρος των Παιδιάτρων στο ethnos.gr

NetflixLa casa de papelCasa de Papel