Σινεμά|05.10.2021 16:52

HBO Max: Έρχεται στην Ελλάδα με τη συνέχεια του «Sex and the City» και το «House of the Dragon»

Newsroom

Η αντίστροφη μέτρηση για το HBO Max στην Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει. Σε εκδήλωση για την έναρξη της παρουσίας της διάσημης διαδικτυακής πλατφόρμας στην Ευρώπη, η Christina Sulebakk, γενική διευθύντρια του HBO Max EMEA, αποκάλυψε ότι ξεκινά φέτος στις Σκανδιναβικές χώρες και το επόμενο έτος στην Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ολλανδία, την Ελλάδα, την Ισλανδία και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Παράλληλα, είπε ότι το HBO Max στην Ευρώπη έχει εξασφαλίσει τις κυκλοφορίες της Warner Media, 45 ημέρες μετά την προβολή τους, αντίστοιχο με αυτό που ανακοίνωσε πρόσφατα η WarnerMedia στην Ασία. Κάθε συνδρομητής θα μπορεί να λάβει 12 μήνες υπηρεσίας, πληρώνοντας το κόστος συνδρομής μόνο οκτώ μηνών. Στη Σουηδία και τη Νορβηγία, το HBO Max θα κοστίζει λίγο περισσότερο από 10 δολάρια το μήνα ή εναλλακτικά 81 δολάρια το χρόνο, στη Δανία 9,20 δολάρια το μήνα ή 70 δολάρια το χρόνο και στη Φινλανδία και την Ισπανία 10,40 δολάρια το μήνα ή 80 δολάρια το χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εμφανίστηκε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία ανακοίνωσε ότι το «And Just Like That ...» θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο, ενώ παράλληλα προβλήθηκε και το πρώτο τρέιλερ από το πρίκουελ του «Game of Thrones», «House of the Dragon».

Η νέα τηλεοπτική σειρά βασίζεται στο «Fire and Blood» του George RR Martin και καταγράφει τα γεγονότα που σημειώθηκαν περίπου 200 χρόνια πριν από τα όσα συνέβησαν στο GoT. Ο βετεράνος σκηνοθέτης του «Game of Thrones», Miguel Sapochnik («Battle of the Bastards», «Hardhome»), θα είναι ο showrunner της σειράς μαζί με τον Ryan Condal που ανέπτυξε την ιδέα, ενώ θα σκηνοθετήσει και το πιλοτικό επεισόδιο. Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα η σειρά δεν αναμένεται πριν το 2022.

«Θεοί. Βασιλείς. Φωτιά. Αίμα» γράφει η λεζάντα του HBO Max στο YouTube, δίνοντας σε τέσσερις λέξεις μια ιδέα για το τι θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στη μικρή οθόνη σε μερικούς μήνες.

And Just Like That: Η Nicole Ari Parker είναι η αντικαταστάτρια της Kim Cattrall

Η Νικόλ Άρι Πάρκερ (Nicole Ari Parker), η οποία έχει γίνει γνωστή από τη σειρά «Empire» αλλά και την ταινία «Boogie Nights», θα αντικαταστήσει την Κιμ Κατράλ (Kim Cattrall), ως το τέταρτο μέλος της διάσημης γυναικείας παρέας του «Sex and the City». Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram φωτογραφίες της νέας τετράδας, από τα γυρίσματα της σειράς.

«Είναι κάποια που μπήκε στην ζωή της Κάρι, έγιναν φίλες και δεν πρόκειται απλώς για αντικαταστάτρια της Σαμάνθα. Δεν φοβάται να πει την γνώμη της και ξέρει τι θέλει τόσο στην ζωή όσο και στο κρεβάτι της. Είναι η καλύτερη φίλη της Κάρι. Παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης και ταίριαξε καταπληκτικά στην αρχική τριάδα» αναφέρει πηγή στη Daily Mail.

Όταν στις αρχές του χρόνου ανακοινώθηκε ότι η παρέα του «Sex and the City» επιστρέφει στη μικρή οθόνη, αλλά χωρίς την Σαμάνθα Τζόουνς, οι θαυμαστές της σειράς δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους. «Ήταν ευλογία για τόσους πολλούς λόγους, αλλά μετά τη δεύτερη ταινία μπούχτισα» είχε δηλώσει η Κιμ Κατράλ, αναφερόμενη στον ρόλο της. «Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί απλά δεν με αντικατέστησαν με κάποια άλλη ηθοποιό, αντί να ξοδεύουν χρόνο με bullying. Το όχι είναι όχι» είχε προσθέσει τότε.

T

Πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Άρι Πάρκερ, στο reboot θα μπουν τρεις νέοι χαρακτήρες που θα ενσαρκώσουν η Μεξικανή ηθοποιός Σάρα Ραμίρεζ, η Βρετανίδα με ρίζες από την Ινδία Σαρίτα Τσάουντχουρι και η Κάρεν Πίτμαν.

Όλες οι ειδήσεις

Συγκίνησε η Νένα Μεντή για τον πρώτο της σύζυγο: «Πέθανε σε ηλικία 34 ετών, δεν υπάρχει αυτό το σοκ»

Σώτη Τριανταφύλλου: «Συχνά μου έρχεται να φωνάξω: Ξυπνήστε, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει»

Ursula Corbero: Έκλαψαν και οι πέτρες - Η «Τόκιο» λέει αντίο στο La Casa de Papel

Μom's Spaghetti: Ουρές έξω από το εστιατόριο του Eminem για ένα πιάτο μακαρόνια

Sex and the CityHBOΣάρα Τζέσικα ΠάρκερHBO MaxHouse of the Dragon