Σινεμά|24.01.2019 22:33

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ από το «Ακαδημία της Ομπρέλας» (vid)

Newsroom

Η «Ακαδημία της Ομπρέλας» βασίζεται στα γνωστά, βραβευμένα με Eisner κόμικ και εικονογραφήματα που δημιούργησε και έγραψε ο Τζέραρντ Γουέι, εικονογράφησε ο Γκαμπριέλ Μπα και εξέδωσε η Dark Horse Comics. 

Βρισκόμαστε στο 1989, όταν 43 μωρά γεννιούνται στα ξαφνικά από γυναίκες χωρίς ενδείξεις εγκυμοσύνης. Επτά από αυτά τα μωρά υιοθετούνται από έναν βιομήχανο ο οποίος ιδρύει την Ακαδημία της Ομπρέλας, ένα σχολείο για χαρισματικά παιδιά, τα οποία εκπαιδεύονται για να γίνουν σούπερ ήρωες. Τα μέλη της νέας αυτής οικογένειας σταδιακά θα διασκορπιστούν και θα χάσουν επαφή μεταξύ τους, όμως ο θάνατος του πατέρα τους θα τους ενώσει ξανά, στην προσπάθεια να εξιχνιάσουν τα πραγματικά αίτιά του – και ενδεχομένως να αποτρέψουν την καταστροφή του κόσμου. 

Στη νέα σειρά πρωταγωνιστούν οι Έλεν Πέιτζ, Τομ Χόπερ, Έμι Ρέιβερ-Λάμπαν, Ρόμπερτ Σίχαν, Ντέιβιντ Καστανέντα, Έιντεν Γκάλαγκερ, Κάμερον Μπρίτον και Μέρι Τζέι Μπλάιζ, ενώ την παραγωγή για το Netflix αναλαμβάνει η Universal Cable Productions.

Τον ρόλο του showrunner και διευθυντή παραγωγής αναλαμβάνει ο Στιβ Μπλάκμαν σε συνεργασία με τον Τζεφ Φ. Κινγκ, την Bluegrass Television, τον Μάικ Ρίτσαρντσον και τον Κιθ Γκόλντμπεργκ από την Dark Horse Entertainment. Χρέη διευθυντή παραγωγής εκτελούν, επίσης, ο Τζέραρντ Γουέι και ο Γκαμπριέλ Μπα.

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer και φανερώνει μια σκοτεινή και ενδιαφέρουσα σειρά, που φαίνεται να ακολουθεί αρκετά πιστά την ατμόσφαιρα του comic.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

σειράNetflixκόμικςThe Umbrella Academy