Σινεμά|12.10.2021 08:55

Timothee Chalamet – H μεταμόρφωσή του σε Γουίλι Γουόνκα που δίχασε το Twitter

Newsroom

Όλοι έλεγαν ότι το 2021 θα ήταν η χρονιά του Τιμοτέ Σαλαμέ (Timothee Chalamet). Το 2019 τον είδαμε σε τρεις ταινίες, το «Μια Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη», το «The King» και φυσικά τις «Μικρές Κυρίες». Το 2020 στα 2 από τα 3 μεγαλύτερα κινηματογραφικά πρότζεκτ, το «Dune» του Βιλνέβ και το «French Dispatch» του Γουές Άντερσον. Ο ηθοποιός μάλιστα λέγεται ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο συζητήσεων για να μπει στην χορεία των ηθοποιών που ενσαρκώνουν θρυλικές μορφές της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, ερμηνεύοντας τον νεαρό Μπομπ Ντίλαν

Μέχρι τότε, η Warner Bros. ετοιμάζεται να φέρει για τρίτη φορά τον Γουίλι Γουόνκα στη μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, ο ταλαντούχος ηθοποιός, θα πρωταγωνιστήσει ως Γουίλι Γουόνκα σε νεότερη ηλικία στο επερχόμενο πρίκουελ της ταινίας «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» από τη Warner Bros. Η ταινία πρόκειται να αφηγηθεί τις περιπέτειες του εκκεντρικού σοκολατοποιού πριν από το άνοιγμα του διάσημου εργοστασίου σοκολάτας, που όλοι γνωρίσαμε από τις ταινίες του 1971 και 2005.

Τιμοτέ Σαλαμέ - Η φωτογραφία του Γουίλι Γουόνκα που ενόχλησε το Twitter 

Η ταινία θα λέγεται «Γουόνκα» και θα τη σκηνοθετήσει ο Πολ Κινγκ του «Paddington», ο οποίος συνέγραψε το σενάριο με τον Σάιμον Φάρναμπι. Η ταινία προγραμματίζεται να ξεκινήσει γυρίσματα στο τέλος του χρόνου, ενώ για την ώρα ελπίζουμε να απολαύσουμε τον Τιμοτέ Σαλαμέ στο «Dune» του Ντενί Βιλνέβ.

Δημοσίευμα της New York Post αναφέρει ότι οι χρήστες του Twitter δεν είδαν με πολύ καλό μάτι τις πρώτες φωτογραφίες που πόσταρε ο ηθοποιός, και τον συνέκριναν με τον Gonzo στο «The Muppet Christmas Carol», ενώ κάποιοι χρήστες βρήκαν τον Σαλαμέ «πιο σεξουαλικό» από ό,τι απαιτεί ο ρόλος του Γουίλι Γουόνκα.

T

Ο «Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» είναι παιδικό βιβλίο του 1964 από το Βρετανό συγγραφέα Ρόαλντ Νταλ. Η ιστορία περιγράφει τις περιπέτειες του νεαρού Τσάρλι Μπάκετ στο εργοστάσιο σοκολάτας του εκκεντρικού σοκολατοποιού Γουίλι Γουόνκα. Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας εκδόθηκε πρώτη φορά στις ΗΠΑ το 1964 και στη συνέχεια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην Ελλάδα πρωτοκυκλοφόρησε το 1981 από τις εκδόσεις Μετόπη. Το βιβλίο μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο δύο φορές, μια το 1971 και μια το 2005 με τον Τζόνι Ντεπ. Η συνέχεια του βιβλίου «Ο Τσάρλι και ο Μεγάλος Γυάλινος Ανελκυστήρας» γράφτηκε από το Ρόαλν Νταλ το 1971 και εκδόθηκε το 1972. Ο Νταλ σχεδίαζε και ένα τρίτο βιβλίο το οποίο δεν έγραψε ποτέ.

T

Όλες οι ειδήσεις

Κώστας Κεντέρης: Σπάνια εμφάνιση του Ολυμπιονίκη - Μιλά για τη ζωή στα Ζαγοροχώρια και τα παιδιά του στον αθλητισμό

Θλίψη στο μνημόσυνο Mad Clip: Υποβασταζόμενη η μητέρα - Εκεί και η πρώην σύντροφός του, Αρετή

Kim Kardashian παρουσιάστρια του SNL: Το ροζ βίντεο, ο Κάνιε και τα «άπλυτα» της οικογένειας

Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Ο Ακύλας αθωώνει τον Δούκα και ο Κωνσταντής σε άμεσο κίνδυνο

Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου: Φήμες για γάμο του ζευγαριού στην Ύδρα

Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάταςηθοποιόςΤιμοτέ Σαλαμέ