Σινεμά|13.10.2021 15:00

Riverdale: Η Kiernan Shipka επιστρέφει στον ρόλο της Sabrina Spellman

Newsroom

Η Warner Bros. ανακοίνωσε, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, πως η Sabrina Spellman θα εμφανιστεί στο «Riverdale» του CW για ένα crossover επεισόδιο της έκτης σεζόν. Δημιουργός του σόου είναι ο Roberto Aguirre-Sacasa, ο οποίος έχει και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti, Sarah Schechter και Jon Goldwater.

Διαβάστε επίσηςΛίλι Ράινχαρτ: Η πρωταγωνίστρια του Riverdale μιλά ανοιχτά για τον αγώνα με θέματα ψυχικής υγείας

«Μιλάμε για επίσκεψη της Sabrina στο Riverdale από την πρώτη σεζόν, οπότε είναι συναρπαστικό ότι αυτό συμβαίνει τελικά» λέει ο Aguirre-Sacasa. «Είναι επίσης τέλειο που εμφανίζεται για να βοηθήσει την Cheryl Blossom την ώρα της μεγαλύτερης ανάγκης της. Όλοι στα γυρίσματα έχασαν το μυαλό τους – νομίζω ότι θα το κάνουν και οι θαυμαστές. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό και ξεχωριστό» συμπληρώνει.

T

Η Kiernan Shipka υποδύθηκε την Sabrina Spellman για τέσσερις σεζόν στο «Chilling Adventures of Sabrina». Η σειρά, αρχικά, προοριζόταν για το CW, αλλά τελικά προβλήθηκε από το Netflix. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς η Sabrina, η οποία πέθανε στον τελευταίο κύκλο της σειράς του Netflix, θα βρεθεί στην έκτη σεζόν του «Riverdale», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου.

Όλες οι ειδήσεις

Megan Fox: Πάσχει από σωματική δυσμορφική διαταραχή -«Δεν μου αρέσει το σώμα μου»

Κωστής Μαραβέγιας: Η συγκινητική ανάρτηση και το φιλί με την Τόνια Σωτηροπούλου στον γάμο

GNTM 4: Η φωτογράφιση για τη σεξουαλική παρενόχληση έφερε δάκρυα στον Κωνσταντίνο - Η οικειοθελής αποχώρηση

Η χυδαία ερώτηση που έκαναν στην Adele σε live και η «πληρωμένη» απάντηση

ΣαμπρίναNetflixRiverdale