Σινεμά|02.11.2021 02:20

Martin Lawrence: Θα πρωταγωνιστήσει σε σειρά βασισμένη στην ισραηλινή επιτυχία «Nehema»

Newsroom

O Μάρτιν Λόρενς (Martin Lawrence) θα επιστρέψει στην τηλεόραση με μια ολοκαίνουργια σκοτεινή κωμωδία βασισμένη στην ισραηλινή σειρά «Nehema». 

H σειρά που δεν έχει ακόμη τίτλο αφηγείται την ιστορία ενός ευτυχισμένου παντρεμένου πατέρα πέντε παιδιών (Λόρενς) που εγκαταλείπει την ασφυκτική δουλειά του στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας για να κυνηγήσει την αρχική του αγάπη για τη stand up comedy. Όταν η γυναίκα του πεθαίνει ξαφνικά, πρέπει να αποφασίσει αν πρέπει να κυνηγήσει το όνειρό του και να κινδυνεύσει να χάσει τα παιδιά του – που αποθαρρύνονται χωρίς τη μητέρα τους, σύμφωνα με την περιγραφή.

Η αυθεντική ισραηλινή σειρά έγινε θετικά δεκτή από τους κριτικούς και κέρδισε δύο ισραηλινά βραβεία EMMY το 2019, μεταξύ των οποίων και στην κατηγορία Καλύτερης Κωμικής Σειράς. «H Nehama έχει συναισθηματικές και αληθινές περιπλοκές που με προσέλκυσαν στο πρότζεκτ» είπε ο Μάρτιν Λόρενς σε δήλωσή του. «Ανυπομονώ να επιστρέψω στην τηλεόραση και αυτή η σειρά μου ταιριάζει απόλυτα» τόνισε.

«Δημιουργήσαμε την αυθεντική σειρά Nehama από την αγάπη μας για την κωμωδία, την αφήγηση και τον θαυμασμό μας για τις συζύγους μας» είπαν οι δημιουργοί της Ρεσέφ Λέβι και Γιόαβ Γκρος. «Αφού το δίκτυο HOT αρχικά αναγνώρισε την τεράστια προοπτική της, σκεφτήκαμε ότι τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να συμβεί. Αλλά τώρα, όταν ένας μεγάλος μετρ, όπως ο Μάρτιν Λόρενς θέλει να συνεργαστεί μαζί μας για μια νέα εκδοχή στις ΗΠΑ της Topic Studios – νιώθουμε ευλογημένοι που θα κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η νέα πολυπολιτισμική συνεργασία θα κάνει ακόμα καλύτερη τη σειρά» σημείωσαν.

Stand up comedyΜάρτιν Λόρενςηθοποιός