Σινεμά|21.11.2021 15:36

Johnny Depp vs Amber Heard: Η μάχη για το διαζύγιο σε νέο ντοκιμαντέρ - Στη φόρα τα δικαστικά έγγραφα

Newsroom

Ένα πολύκροτο διαζύγιο, που έφερε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση τους δύο πρώην διάσημους συντρόφους, Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) και Άμπερ Χερντ (Amber Heard) θα «μεταφερθεί» στη μικρή οθόνη. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Discovery +, το νέο ντοκιμαντέρ δύο επεισοδίων με τίτλο «Johnny vs Amber» πρόκειται να αναλύσει και να περιγράψει όλα όσα έγιναν μεταξύ τους, δίνοντας κρυφές λεπτομέρειες για την ιστορία που ακόμα διχάζει τους φανς των ηθοποιών. Το ντοκιμαντέρ θα αναφερθεί στην περίοδο 2015-2017 από τη στιγμή που το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά θα παρουσιαστούν αναλυτικά όλα τα γεγονότα και το τι ισχυρίζεται η κάθε πλευρά με βάση τα δικαστικά έγγραφα, ιδιωτικές ηχογραφήσεις και μαρτυρίες δικηγόρων και φιλικών προσώπων. «Η ταινία του Johnny θα παρουσιάσει το πώς συνειδητοποίησε πως ήταν παντρεμένος με μία ψεύτρα που δεν θα τη σταματούσε τίποτα για να προστατεύσει την εικόνα της. Ενώ η ταινία της Amber θα εξερευνήσει το πώς ήταν παντρεμένη με τον άντρα των ονείρων της για να τον δει να μετατρέπεται σε ένα βίαιο, τέρας με πρόβλημα ναρκωτικών», ανέφερε η ανακοίνωση. 

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε σε σκληρή δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ να αποκαλύπτει δώδεκα (όπως κατέθεσε) περιστατικά βίας εναντίον της, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του πολυτάραχου έγγαμου βίου τους. Μπορεί να έμειναν παντρεμένοι μόνο για έναν χρόνο, ήταν όμως αρκετό διάστημα για να δει το πιο εφιαλτικό πρόσωπο του Ντεπ.

Ισχυρίζεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, πως ο Τζόνι Ντεπ ήταν διαρκώς μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ουσιών, έγινε «τέρας» και την χτυπούσε, την χαστούκιζε, την κλωτσούσε και προσπάθησε να την πνίξει. Σήμερα εκείνη έχει υιοθετήσει μία κόρη και εκείνος - έχοντας μία καταδικαστική απόφαση εναντίον του - νιώθει ότι το Χόλιγουντ τον έχει ξεχάσει!

Τζόνι Ντεπ για Άμπερ Χερντ - Θα αποδείξω πως οι κατηγορίες σε βάρος μου είναι ψευδείς

Ο Τζόνι Ντεπ προσέφυγε στη βρετανική δικαιοσύνη, κατηγορώντας για συκοφαντική δυσφήμιση τον όμιλο News Group Newspapers (NGN), που εκδίδει την εφημερίδα «The Sun» και τον εκδότη της Νταν Γούτον για άρθρο του Απριλίου του 2018, το οποίο ανέφερε ότι κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του, με τον χαρακτηρισμό «άντρας που χτυπά τη σύζυγό του».

«Πώς μπορεί η Τζ.Κ.Ρόουλινγκ να είναι πραγματικά χαρούμενη που ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος χτυπά τη σύζυγό του, πήρε τον ρόλο για το νέο φιλμ Fantastic Beasts;» αναρωτιόταν ο συντάκτης του άρθρου. Η Άμπερ Χερντ κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για κακοποίηση κάτι που ο ηθοποιός αρνήθηκε κατηγορηματικά. Η δίκη διήρκεσε πάνω από 16 ημέρες τον Ιούλιο του 2020 στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου.

Έπειτα από μια δίκη τριών εβδομάδων τον Ιούλιο, κατά τη διάρκεια της οποίας είδαν το φως της δημοσιότητας διόλου κολακευτικές αποκαλύψεις για την ιδιωτική ζωή του 57χρονου ηθοποιού και της πρώην συζύγου του, το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου αποφάνθηκε κατά του Ντεπ, εκτιμώντας πως οι χαρακτηρισμοί της Sun ήταν «ουσιαστικά αληθείς», διότι «η μεγάλη πλειονότητα των φερόμενων επιθέσεων αποδείχθηκε».

«Η σουρεαλιστική απόφαση του δικαστηρίου της Βρετανίας δεν θα αλλάξει τη μάχη μου για να πω την αλήθεια και επιβεβαιώνω ότι σκοπεύω να ασκήσω έφεση» έγραψε ο Τζόνι Ντεπ, στους λογαριασμούς του στο Instagram και το Facebook. Δήλωσε, επίσης, «συγκινημένος» από τα «πολυάριθμα μηνύματα» συμπαράστασης, που έλαβε. «Η αποφασιστικότητά μου παραμένει ισχυρή και προτίθεμαι να αποδείξω πως οι κατηγορίες σε βάρος μου είναι ψευδείς», συμπλήρωσε ο Αμερικανός ηθοποιός. 

 

Amber Heard: Απέκτησε μια κόρη μέσω παρένθετης μητέρας - «Το αποφάσισα πριν από 4 χρόνια»

Η 35χρονη Άμπερ Χερντ με μία ανάρτηση-έκπληξη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως απέκτησε ένα κοριτσάκι μέσω παρένθετης μητέρας και δημοσίευσε μία φωτογραφία με την κόρη της, ηλικίας 12 εβδομάδων.Το όνομα Oonagh Paige που έδωσε στην κόρη της φαίνεται να προέρχεται από την μητέρα της, Paige, η οποία απεβίωσε τον περασμένο Μάιο: «Είμαι πολύ λυπημένη και συντετριμμένη από την απώλεια της μαμάς μου, Paige Heard. Μας άφησε πολύ νωρίς, συγκρατώντας τη μνήμη της όμορφης, απαλής ψυχής της. Θα μου λείψει από τα βάθη της καρδιάς μου για πάντα», είχε γράψει στο Instagram εκείνη την εποχή.

Συγκεκριμένα για την απόκτηση της κόρης της έγραψε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι θέλω να αποκτήσω ένα παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους». Αποκάλυψε επίσης πως το μωρό γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2021. Πηγές κοντά στην Άμπερ Χερντ ισχυρίζονται ότι έφερε στον κόσμο την κόρη της μέσω παρένθετης μητρότητας αφού οι γιατροί της είπαν ότι δε θα μπορούσε ποτέ να κυοφορήσει το δικό της μωρό, σύμφωνα με το Page Six.

Τζόνι ΝτεπΑμπερ ΧερντΧόλιγουντδιαζύγιο