Σινεμά|31.10.2018 11:20

Η Naomi Watts στο spin-off του Game of Thrones

Newsroom

Η δυο φορές υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πολυαναμενόμενο prequel του «Game of Thrones», του οποίου η παραγωγή προχωράει με γοργούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Guardian, ακόμα δεν είναι γνωστός ο ρόλος που θα ερμηνεύσει η Naomi Watts, πέρα του ότι θα παίξει μια χαρισματική γυναίκα της υψηλής κοινωνίας που κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό.

H ιστορία θα εκτυλίσσεται 10.000 χρόνια πριν από τα γεγονότα του «Game of Thrones» και καταγράφει την κάθοδο του κόσμου από τη «Χρυσή Εποχή των Ηρώων» στην πιο σκοτεινή του ώρα. «Μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: από τα φοβερά μυστικά στην ιστορία του Γουέστερος μέχρι την αληθινή προέλευση των White Walkers, τα μυστήρια της Ανατολής στους Σταρκς, δεν πρόκειται για την ιστορία που πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε», αναφέρει η ανακοίνωση του HBO. 

Ο πρόεδρος του προγράμματος του HBO, Casey Bloys έχει ήδη παρακολουθήσει κάποιο πρώιμο υλικό της επερχόμενης σειράς. «Έχουμε πολύ καλούς σεναριογράφους, θα είναι συναρπαστικό το αποτέλεσμα. Ωστόσο, δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα, δεν συμβαδίζουν όλοι με το ίδιο πρόγραμμα, οπότε έχω δει διαφορετικές εκδοχές των επεισοδίων που θα αρέσουν». 

Η νέα σειρά θα κυκλοφορήσει το 2020, ενώ το μεγάλο φινάλε του «Game of Thrones», με τον όγδοο και τελευταίο κύκλο του, θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2019. 

Game of ThronesσειράNaomi Watts