Σινεμά|03.01.2022 09:40

Peaky Blinders: Το τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη 6η σεζόν είναι εδώ - Το τέλος του Τόμας Σέλμπι θα είναι εκρηκτικό

Newsroom

Oι θρυλικοί «Peaky Blinders» και ο γοητευτικός «κακός» Τόμας Σέλμπι επιστρέφουν με την 6η και τελευταία, όπως όλα δείχνουν, σεζόν. Ο νέος κύκλος της σειράς έχει γνωρίσει μεγάλη καθυστέρηση εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, που έχει επιβραδύνει πολλά κινηματογραφικά και τηλεοπτικά σχέδια. Ο σκηνοθέτης Άντονι Μπερν είχε αναφέρει ότι ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου της έκτης σεζόν θα είναι «Μαύρη Μέρα» και στο καστ προστέθηκε ο ηθοποιός Στίβεν Γκράχαμ.

Η σειρά «Peaky Blinders» έρχεται στο BBC και λίγο αργότερα στο Netflix. Τώρα, έχουμε και το πρώτο επίσημο τρέιλερ της νέας σεζόν. Στο τρέιλερ της 6ης σεζόν του Peaky Blinders ο Thomas Shelby πλησιάζει τον φακό με ένα οπλοπολυβόλο και αρχίζει να πυροβολεί στον αέρα μαινόμενος. 

Η δημοφιλής σειρά Peaky Blinders με κεντρικό ήρωα τον γνωστό ηθοποιό Κίλιαν Μέρφι (Cillian Murphy) διηγείται την ιστορία μιας συμμορίας με οικογενειακούς δεσμούς, η οποία κυριαρχεί στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ τα χρόνια μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μετά και από τον ξαφνικό θάνατο της «Πόλι» Έλεν ΜακΡόρι (Helen McCrory) στα 52 της χρόνια, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο του μαστού, η παραγωγή βάζει τα δυνατά της για μια σεζόν πιο «σκοτεινή» από ποτέ... Η υποβλητική ατμόσφαιρα, η γρήγορη αφήγηση, η στιλιζαρισμένη σκηνοθεσία, τα εκπληκτικά κοστούμια και η εξαίσια μουσική με soundtrack από Νικ Κέιβ, Radiohead και Μπάουι είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς, που μάγεψε κοινό και κριτικούς. 

Στην 6η σεζόν επιστρέφουν όλοι οι γνωστοί χαρακτήρες, όπως και αυτός της Άνια Τέιλορ-Τζόι και έτσι θα ολοκληρωθεί η ιστορία της οικογένειας Σέλμπι στις τηλεοπτικές οθόνες μας. Όμως, ο χαρακτήρας που θα λείψει σε όλους είναι αυτός της Aunt Polly καθώς η Έλεν ΜακΡόρι πέθανε τον περασμένο Απρίλιο. Υπενθυμίζεται, ότι αυτή δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα τους δούμε καθώς ο δημιουργός της σειράς έχει σχέδια να μεταφέρει τους χαρακτήρες και στον κινηματογράφο το 2023 για να κλείσει μια για πάντα ο κύκλος των Σέλμπι.

Παρόλα αυτά, παραμένει άγνωστη ακόμα η ημερομηνία της πρεμιέρας της 6ης σεζόν των Peaky Blinders. Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, οπότε πιθανολογείται πως μέχρι την Άνοιξη του 2022 θα μάθουμε τι θα γίνει στις ζωές των Σέλμπι, την ώρα που μαίνεται ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Μπέρμιγχαμειδήσεις τώραΚίλιαν ΜέρφιPeaky BlindersBBCτηλεοπτική σειράσυμμορία