Σινεμά|31.01.2022 01:30

Arnold Schwarzenegger: Στον ρόλο του Δία αναλαμβάνει τον Όλυμπο - Αποκαλύφθηκε και ο Ποσειδώνας

Newsroom

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger) αναλαμβάνει τον Όλυμπο! Ο πασίγνωστος ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία για ένα νέο μυστηριώδες έργο που ονομάζεται «Δίας» (Zeus) στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται ντυμένος ως ο Έλληνας πατέρας των Θεών.

Και το αίνιγμα συνεχίζεται με την λεζάντα της φωτογραφίας να γράφει: «Έρχεται τον Φεβρουάριο του 2022».

Ο μικρότερος γιος του, Τζόσεφ Μπαένα (Joseph Baena), σχολίασε τη φωτογραφία: «Ω θεέ του ουρανού, σε παρακαλώ ευλόγησε την αντλία μου σήμερα». Αν και η σελίδα του Σβαρτσενέγκερ στο IMDb δεν έχει περιλαμβάνει ταινία με τον τίτλο «Zeus», τα διεθνή Μέσα αναφέρουν ότι μπορεί να πρόκειται για μία πιθανή διαφήμιση για το Super Bowl (προγραμματισμένο για τις 14 Φεβρουαρίου).

 

Πάντως και ο καλός φίλος του Άρνολντ, Γερμανός ηθοποιός και πρώην επαγγελματίας bodybuilder, Ραλφ Μόλερ πόσταρε παρόμοια φωτογραφία. Μόνο που ο Μόλερ θα έχει τον ρόλο του αντίπαλου δέους, του Ποδειδώνα. 

 

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ - Διαζύγιο μετά από 10 χρόνια χωρισμού

Λίγο πριν το νέο έτος, ο Σβαρτσενέγκερ οριστικοποίησε το διαζύγιό του με τη Μαρία Σράιβερ 10 χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Η Μαρία Σράιβερ, δημοσιογράφος, ανιψιά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον Ιούλιο του 2011. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ο «Terminator» είχε παραδεχτεί πως είχε σχέση με την οικονόμο του ζευγαριού, Μίλντρεντ Μπαένα, η οποία έφερε στον κόσμο ένα αγόρι το 1997.

Στη συνέχεια, η Μαρία Σράιβερ επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές» με τον σύζυγό της, τον οποίο είχε γνωρίσει το 1977 και παντρεύτηκε το 1986. Απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά. «Μετά τη λήξη της θητείας μου ως κυβερνήτη, μίλησα στη σύζυγό μου για αυτό το γεγονός, το οποίο είχε συμβεί πάνω από μια δεκαετία νωρίτερα», είχε δηλώσει τότε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος έγινε κυβερνήτης της Καλιφόρνιας το 2003.

«Κατανοώ και αξίζω τα συναισθήματα θυμού και απογοήτευσης μεταξύ των φίλων και της οικογένειάς μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για το κακό που έχω προκαλέσει. Ζήτησα συγγνώμη από τη Μαρία, τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Λυπάμαι πραγματικά», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στους Times, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

ΔίαςΆρνολντ ΣβαρτσενέγκερηθοποιόςΌλυμποςδιαζύγιοSuper Bowl