Σινεμά|17.06.2022 12:11

Netflix: Η Ana de Armas θα υποδυθεί τη Marilyn Monroe στην ταινία «Blonde» - Φωτογραφίες και τρέιλερ

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Βασισμένη στο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Τζόις Κάρολ Όουτς, η «Ξανθιά» επαναπροσδιορίζει με τόλμη τη ζωή ενός από τα μεγαλύτερα είδωλα του Χόλιγουντ, της Μέριλιν Μονρόε.

Από την ασταθή παιδική της ηλικία ως Νόρμα Τζιν, την καθιέρωσή της ως διασημότητας και τις αισθηματικές της περιπέτειες, η «Ξανθιά» θολώνει τις γραμμές μεταξύ γεγονότων και φαντασίας για να εξερευνήσει τη συνεχώς αυξανόμενη διάσταση μεταξύ της δημόσιας εικόνας και του πραγματικού εαυτού της.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Άντριου Ντόμινικ, στην ταινία πρωταγωνιστεί η Άνα ντε Άρμας και συμμετέχουν οι Μπόμπι Καναβάλε, Έιντριεν Μπρόντι, Τζούλιαν Νίκολσον, Ζάβιερ Σάμιουελ και Έβαν Γουίλιαμς. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Μπραντ Πιτ

«Όλη η ιδέα ήταν να αποτυπώσουμε λεπτομερώς ένα δράμα της παιδικής ηλικίας και να δείξουμε πώς αυτό το δράμα μπορεί να δημιουργήσει δύο εαυτούς. Τον ιδιωτικό και τον δημόσιο. Και πώς αυτός ο ενήλικας βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός παιδιού. Πρόκειται για μία τραγωδία. Ένα ανεπιθύμητο παιδί γίνεται η πιο επιθυμητή γυναίκα και εκείνη καλείται να το διαχειριστεί. Σαν να είσαι σε ένα αυτοκίνητο χωρίς φρένα, που τρέχει όλο και πιο γρήγορα», εξήγησε ο σκηνοθέτης για την ταινία που θα επιτρέπεται σε άτομα άνω των 17 ετών.

Η ταινία «Ξανθιά» θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου στο Netflix. 

βιογραφίαNetflixΜέριλιν Μονρόε