Σινεμά|29.06.2022 02:20

Bros: Η πρώτη ρομαντική κομεντί που έγινε από μεγάλο στούντιο για δύο γκέι ανδρικούς χαρακτήρες

Newsroom

Αυτό το Φθινόπωρο, η Universal παρουσιάζει την πρώτη ρομαντική κομεντί που έγινε από μεγάλο στούντιο για δύο gay ανδρικούς χαρακτήρες που ίσως, πιθανά, να οδηγηθούν στην αγάπη. Ίσως. Καθώς είναι και οι δύο πολύ απασχολημένοι.

Από την αχαλίνωτη κωμική ευφυία του Μπίλι Άιχνερ (Billy on the Street) και το μυαλό των σκηνοθετών Νίκολας Στόλερ (Forgetting Sarah Marshall) και Τζαντ Άπατοου (Trainwreck, The Big Sick), έρχεται το «Bros», μια πανέξυπνη, γλυκόπικρη και τρυφερή κωμωδία για το πόσο δύσκολο είναι να βρεις έναν άλλον ανεκτικό άνθρωπο για να συμπορευτείς μαζί του στη ζωή.

Με πρωταγωνιστή τον Μπίλι Άιχνερ, τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο άνδρα που συνυπογράφει και πρωταγωνιστεί στη δική του παραγωγή από μεγάλο studio -και με ένα καστ που απαρτίζεται εξ’ ολοκλήρου από LGBTQ+ άτομα, και συμπεριλαμβάνει τους Λουκ ΜακΦάρλαν (Killjoys), Τιες Μάντισον (The Ts Madison Experience), Μόνικα Ρείμουντ (Chicago Fire), Γκιγέλμο Ντίαζ (Scandal), Γκάι Μπαράνουμ (The Other Two) και Αμάντα Μπιρς (Married ...with Children)- το Bros είναι σκηνοθετημένο από τον Νίκολας Στόλερ, σε σενάριο που έγραψε ο ίδιος με τον Άιχνερ.

Παραγωγοί της ταινίας είναι ο Τζαντ Άπατοου, ο Τσόλερ και ο Τζόσουα Τσερτς (συμπαραγωγός στα Trainwreck και Step Brothers) ενώ στην εκτέλεση της παραγωγής βρίσκεται ο Άιχνερ.

Universallgbtqγκέιειδήσεις τώρα