Σινεμά|08.07.2022 14:44

Lord of the Rings: Και με ελληνική μεταγλώτιση ο τηλεοπτικός «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»

Newsroom

Η ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς της Amazon «The Lord of the Rings: The Rings of Power» πλησιάζει, καθώς το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 στην πλατφόρμα Amazon Prime Video.

Η σειρά βασίζεται στα μυθιστορήματα του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν και διαδραματίζεται πολλά χρόνια πριν τα γεγονότα που παρακολουθήσαμε στις ταινίες The Hobbit και «The Lord of the Rings».

Εν αναμονή της πρεμιέρας λοιπόν, τo Amazon έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser βίντεο για την πολυαναμενόμενη σειρά Lord of the Rings: The Rings of Power. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην επίσημη σελίδα του Amazon Prime Video, η επερχόμενη spinoff σειρά εκτός από ελληνικούς υπότιτλους θα έχει μεταγλωτιστεί και στα ελληνικά.

Θα αποτελείται από οκτώ εβδομαδιαία επεισόδια, ενώ τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει. Αξιοσημείωτο είναι ότι η συμφωνία κάνει λόγο για πέντε σεζόν, εκτινάσσοντας το κόστος της παραγωγής στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Πρόκειται για την πιο ακριβή παραγωγή της μικρής οθόνης.

Η ιστορία της σειράς εστιάζει στο πώς οι άνθρωποι και τα ξωτικά συμμάχησαν για να πολεμήσουν τον Υπέρτατο Κακό, Σάουρον. Το καστ της σειράς έχει άρωμα Game of Thrones, καθώς συμμετέχουν οι Τζόζεφ Μόουλ (Μπέντζεν Σταρκ) και Ρόμπερτ Αραμάγιο (Νεντ Σταρκ). Παίζουν ακόμα οι Κιπ Τσάπμαν, Σίνθια Αντάι-Ρόμπινσον, Πίτερ Τέιτ, Τομ Μπατζ, Μόρφιντ Κλαρκ, Όγουεν Άρθουρ, κ.ά.

Όλες οι ειδήσεις

Σίνζο Άμπε: Πέθανε από τους πυροβολισμούς ο πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας

Μαρουσάκης: Επικίνδυνη κακοκαιρία προ των πυλών - Οι περιοχές που θα βρεθούν στο «κόκκινο» τις επόμενες ώρες

Η τιμητική πολιτογράφηση του Τουρκοκύπριου «σωτήρα», Γιασάμ Αγιαβέφε: Οι αποκαλύψεις του insidestory για το «σκοτεινό» παρελθόν του και τα ερωτήματα που προκύπτουν

Καναντέρ αδειάζουν τις δεξαμενές νερού πάνω σε πυροσβέστες και η αντίδραση είναι ξεκαρδιστική

σειράLord of the ringsAmazon Primeειδήσεις τώραΤόλκιν