Σινεμά|19.07.2022 10:20

Κάρτερ: Η νέα μεγάλη κορεατική ταινία του Netflix έρχεται στις 5 Αυγούστου

Newsroom

Η μνήμη του έχει εξαλειφθεί, αλλά υπάρχει κάτι που γνωρίζει με βεβαιότητα: πρέπει να εκπληρώσει την αποστολή που του έχει ανατεθεί, διαφορετικά διακυβεύεται η ζωή του. Ο «Κάρτερ», η πρώτη μεγάλη κορεατική ταινία από το Netflix για το δεύτερο εξάμηνο του 2022, έρχεται στις 5 Αυγούστου και η ιστορία επικεντρώνεται στον ομώνυμο πράκτορα που πρέπει να ρισκάρει τη ζωή του, προσπαθώντας παράλληλα να ανακαλύψει ποιος είναι.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα, το νέο teaser και τα γραφικά άνοιξαν την όρεξη του κοινού για την απόλυτη δράση και τη γεμάτη ένταση πλοκή της ταινίας. Σε σκηνοθεσία του Τζανγκ Μπιανγκ-γκιλ, που είναι γνωστός για τη γεμάτη αδρεναλίνη κινηματογραφική δράση, στον Κάρτερ πρωταγωνιστεί ο Τζου Γουόν, ο οποίος έχει καθιερώσει μια ισχυρή παρουσία σε διάφορα είδη κορεατικών δραματικών σειρών και ταινιών. Απεικονίζεται στα νέα γραφικά teaser με έναν σταυρό χαραγμένο στο κεφάλι του Κάρτερ. Αυτό, σε συνδυασμό με τη λεζάντα «Χωρίς μνήμη, μία αποστολή», έχει ήδη κάνει το κοινό να αναρωτιέται για την ταυτότητα και την κρυφή αποστολή του Κάρτερ.

Το teaser δίνει επίσης συναρπαστικά στοιχεία για την ιστορία, αποκαλύπτοντας μια μυστηριώδη φωνή που λέει στον Κάρτερ ότι μια θανατηφόρα βόμβα τοποθετημένη στο στόμα του θα εκραγεί, εάν δεν υπακούσει στην εντολή να ξεκινήσει μια ειδική αποστολή. Ακολουθούν σεκάνς δράσης που κόβουν την ανάσα και κυμαίνονται από έντονες μάχες σώμα με σώμα, μέχρι τολμηρά ακροβατικά με αεροπλάνο.

Γεμάτη ασταμάτητη δράση, η ταινία «Κάρτερ» θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Netflix στις 5 Αυγούστου.

Κορέαειδήσεις τώραNetflix