Σινεμά|22.07.2022 11:52

The Idol: Η ιστορία αγάπης του The Weeknd και της κόρης του Johnny Depp στο πρώτο teaser trailer

Newsroom

Τον Απρίλιο, το HBO ανακοίνωσε ότι το The Idol θα επανασχεδιαστεί με νέα δημιουργική κατεύθυνση που περιλαμβάνει σεξ, ναρκωτικά και ... The Weeknd.

Το πρώτο teaser για το The Idol του HBO είναι εδώ, και προέρχεται κατευθείαν από το «άρρωστο και διεστραμμένο» μυαλό ενός από τους μεγαλύτερους ποπ σταρ. Με βασικούς συντελεστές τον δημιουργό του Euphoria, Sam Levinson, τον αναγνωρισμένο μουσικό Abel «The Weeknd» Tesfaye και τον συνεργάτη του τραγουδιστή στην παραγωγή Reza Fahim, η σειρά με θέμα τη μουσική βιομηχανία θα ακολουθήσει μια ανερχόμενη ποπ σταρ (Lily-Rose Depp), η οποία κάνει σχέση με έναν γκουρού αυτοβοήθειας (The Weeknd). Σύντομα μαθαίνει ότι ο γκουρού αυτοβοήθειας έχει έναν πολύ πιο σκοτεινό ρόλο στη βιομηχανία.

Το The Idol, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως «η πιο βρώμικη ιστορία αγάπης σε όλο το Χόλιγουντ», θα δει τον χαρακτήρα της κόρης του Johnny Depp να μπαίνει όλο και πιο βαθιά στην τροχιά του γκουρού αυτοβοήθειας - και στην αίρεση της οποίας ηγείται.

Η πρώτη ματιά επικεντρώνεται κυρίως σε πλάνα από πάρτι του Χόλιγουντ, ατελείωτους δίσκους κοκαΐνης και αποπλάνηση. Ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας της Depp παρουσιάζεται να γυρίζει ένα μουσικό βίντεο, πριν καταλήξει αργότερα σε ένα μπαλκόνι έπαυλης, κοιτάζοντας τους φρουρούς με τα όπλα από κάτω. Όταν τα πράγματα χαλαρώνουν στο δείπνο, ο The Weeknd ρωτά την Depp: «Γιατί δεν είσαι απλά ο εαυτός σου;». «Επειδή δεν υπάρχει τίποτα πάνω μου που να είναι σχετικό», απαντά εκείνη. Αργότερα, ο χαρακτήρας του The Weeknd ρωτάει: «Τι είναι αυτό; Με εμπιστεύεσαι;» Με ένα κούνημα του κεφαλιού της, η Depp απαντά: «Όχι πραγματικά».

Τον Απρίλιο, το HBO ανακοίνωσε την ολική επαναφορά του The Idol, το οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί ως σειρά έξι επεισοδίων. «Η δημιουργική ομάδα του The Idol συνεχίζει να χτίζει, να βελτιώνει και να εξελίσσει το όραμά της για τη σειρά και έχουν ευθυγραμμιστεί σε μια νέα δημιουργική κατεύθυνση», δήλωσε εκπρόσωπος του HBO στο Deadline. «Η παραγωγή θα προσαρμόσει ανάλογα το καστ και το συνεργείο για να εξυπηρετήσει καλύτερα αυτή τη νέα προσέγγιση της σειράς», συνέχισε η εκπρόσωπος. «Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα».

Δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία για το αν το HBO έχει επεκτείνει τον αριθμό των επεισοδίων του The Idol ή για την αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του. Αλλά το τρέιλερ προϊδεάζει ότι η σειρά με επίκεντρο τον The Weeknd «έρχεται σύντομα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραThe WeekndJohnny DeppσειράHBO