Σινεμά|24.07.2022 19:54

Gossip Girl: Όλα όσα ξέρουμε για το reboot της 2ης σεζόν της σειράς

Newsroom

Το reboot του Gossip Girl προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στο Upper East Side. Καθώς οι μαθητές του Constance Billard και του St. Jude αντιμετωπίζουν τις πιέσεις του λυκείου και τη διατήρηση της κοινωνικής τους θέσης, πρέπει επίσης να προσέχουν το Gossip Girl που αποκαλύπτει τα μυστικά τους.

Μετά το φινάλε της 1ης σεζόν, μάθαμε ότι το νέο Gossip Girl μπορεί να έχει κλείσει συμφωνία με το it-girl Julien Calloway - αλλά μπορεί να έχει κι άλλους άσσους στο μανίκι της. Οι θαυμαστές έχουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με την τύχη των αγαπημένων τους χαρακτήρων, όπως η Julien, η Zoya, η Luna, η Monet, η Audrey, η Aki, ο Max και ο Obie στην επερχόμενη σεζόν της σειράς. Μια δεύτερη σεζόν είναι στα πλάνα, όπως επιβεβαίωσε το επίσημο προφίλ του @gossipgirl τον Σεπτέμβριο του 2021.

Το Deadline αναφέρει επίσης ότι το HBO Max ανανέωσε το Gossip Girl αφού τα πρώτα έξι επεισόδια της 1ης σεζόν συγκέντρωσαν ρεκόρ προβολών κατά τις «πρώτες τέσσερις ημέρες». Το κοινό αγαπάει το Gossip Girl και η απόδειξη είναι οι αριθμοί. Τι μπορούμε να περιμένουμε λοιπόν στη 2η σεζόν; Και πότε το επόμενο κεφάλαιο θα κάνει το ντεμπούτο του στο HBO Max; Παρακάτω, θα βρείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη 2η σεζόν του Gossip Girl.

 

Η ιστορία του νέου, ανανεωμένου «Gossip Girl» λαμβάνει χώρα οχτώ χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης σειράς και έχει ως πρωταγωνιστές τους Savannah Smith, Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat, Zion Moreno, Emily Alyn Lind, Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez και Jason Gotay. Η Kristen Bell δανείζει και πάλι τη φωνή της στη γνωστή «Κουτσομπόλα».

Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της 2ης σεζόν;

Το καστ έχει ήδη επιστρέψει στο Upper East Side. Σύμφωνα με τον showrunner του Gossip Girl, Joshua Safran, τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 4 Φεβρουαρίου 2022. Ας ελπίσουμε ότι αυτό σημαίνει ότι οι αγαπημένες μας φοιτήτριες Constance Billard και St. Jude θα επιστρέψουν στη μικρή οθόνη μάλλον νωρίτερα παρά αργότερα.

Πότε κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν του Gossip Girl;

Δεν έχουμε ακούσει ακόμα για επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας από το HBO Max, αλλά είναι πιθανό ότι θα κάνει πρεμιέρα προς το τέλος του 2022 ή τις αρχές του 2023. Τα πρώτα επεισόδια της 1ης σεζόν έκαναν πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου 2021 και νέα επεισόδια κυκλοφόρησαν εβδομαδιαία μέχρι που έγινε διακοπή στα μέσα της σεζόν μετά τις 12 Αυγούστου 2021. Το δεύτερο μισό της 1ης σεζόν συνεχίστηκε στις 25 Νοεμβρίου 2021, οπότε υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει παρόμοιο διάλειμμα και στη 2η σεζόν.

Ποιοι θα επιστρέψουν στο καστ της 2ης σεζόν;

Το βασικό καστ με τους Jordan Alexander ως Julien, Whitney Peak ως Zoya, Zion Moreno ως Luna, Savannah Lee Smith ως Monet, Emily Alyn Lind ως Audrey, Evan Mock ως Aki, Thomas Doherty ως Max και Eli Brown ως Obie θα επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν.

Όσο για τις νέες προσθήκες; Στις 22 Ιουνίου, ένα teaser trailer προβλήθηκε στον επίσημο λογαριασμό @gossipgirl στο Instagram και φάνηκε να υποδηλώνει την επιστροφή της Miss Georgina Sparks. Το κλιπ διάρκειας δευτερολέπτων δείχνει μια μοναχική γυναίκα - της οποίας τα σκούρα, μελαχρινά μαλλιά φαίνεται να μοιάζουν με το χαρακτηριστικό look της Georgina - να χειροκροτεί σε ένα αμφιθέατρο. «Χρειάζεται μόνο μια σπίθα... για να ξεκινήσει μια φωτιά», αναφέρεται στο κλιπ. «Και έχω ένα προαίσθημα ότι αυτή η πόλη πρόκειται να καεί», αναφέρει η λεζάντα. 

Η Michelle Trachtenberg, επιστρέφει στον ρόλο της Georgina Sparks για τις ανάγκες της δεύτερης σεζόν της sequel σειράς του HBO Max, «Gossip Girl». Η ανακοίνωση για την επιστροφή του χαρακτήρα που αγαπούσαμε να μισούμε στην πρωτότυπη σειρά έγινε μέσω μιας δημοσίευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην εν λόγω δημοσίευση βλέπουμε την Georgina σε μια θεατρική αίθουσα μόνη της να χειροκροτεί την παράσταση.

 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Georgina Sparks - την οποία υποδύεται η ηθοποιός Michelle Trachtenberg - εισήχθη ως εχθρός της Serena van der Woodsen στο OG Gossip Girl και έγινε αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη κακιά της σειράς. Στην 4η σεζόν, γέννησε τον γιο της Milo. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Milo, 10 ετών πλέον, κάνει την εμφάνισή του στο τέταρτο επεισόδιο του reboot, θα ήταν λογικό η Georgina να επιστρέψει στη σειρά. Αλλά μέχρι στιγμής, ούτε η Michelle ούτε ο showrunner Joshua Safran έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες.

Υπάρχει τρέιλερ για τη 2η σεζόν;

Δεν υπάρχει ακόμα επίσημο τρέιλερ για τη 2η σεζόν του Gossip Girl του HBO Max, αλλά η σειρά δημοσίευσε ένα νέο teaser στις 22 Ιουνίου. Ένα πράγμα που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι η ιστορία απέχει πολύ από το να τελειώσει.

Υπάρχουν φωτογραφίες από τη 2η σεζόν;

Ναι! Το καστ του Gossip Girl εθεάθη να γυρίζει στη Νέα Υόρκη στις 16 Μαρτίου 2022. Οι παπαράτσι τράβηξαν φωτογραφίες των Jordan Alexander, Savannah Lee Smith, Zion Moreno, Whitney Peak, Emily Alyn Lynd, Evan Mock και Thomas Doherty κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Τι πιστεύει το καστ για την πρόωρη αποκάλυψη της ταυτότητας του Gossip Girl;

Αν παρακολουθήσατε το νέο Gossip Girl, τότε γνωρίζετε ότι, σε αντίθεση με την αρχική σειρά, το reboot αποκάλυψε την ταυτότητα του μυστηριώδους χαρακτήρα από πολύ νωρίς. Η πρωταγωνίστρια του reboot του Gossip Girl, Whitney Peak, σχολίασε τι σήμαινε για εκείνη η αποκάλυψη της Gossip Girl.

«Αυτό σε πιάνει απροετοίμαστο, σωστά; Διάβασα το σενάριο και σκέφτηκα τι, γιατί το ξέρουμε από την αρχή», είπε σε συνέντευξή της στο The Lateral. «Αλλά νομίζω ότι είναι διαφορετικό όταν το σκέφτεσαι ως θεατής. Τους αφήνει να μάθουν ένα μυστικό που το καστ δεν γνωρίζει. Το νιώθεις πιο προσωπικό».

 

Ποια είναι η πλοκή στη 2η σεζόν;

Στο τέλος του φινάλε της 1ης σεζόν, η Kate Keller και οι υπόλοιποι καθηγητές στο Constance Billiard and St. Jude - ή αλλιώς οι εγκέφαλοι πίσω από το νέο Gossip Girl - δημοσίευσαν όλες τις ανώνυμες πληροφορίες που έλαβαν σε ένα φύλλο και αποκάλυψαν τις ταυτότητες όλων όσων τις υπέβαλαν. Ήταν σίγουρα μια χαοτική χειρονομία από την πλευρά τους, αλλά το έκαναν με την πρόθεση να τερματίσουν την πορεία τους ως Gossip Girl. Αυτό ισχύει μέχρι η Κέιτ να συνάψει συμφωνία με τον έφηβο με την μεγαλύτερη επιρροή στο Upper East Side: τον Julien. Προσφέρεται να στείλει στην GG όλα όσα γνωρίζει για όλους, αλλά η παγίδα είναι ότι δεν θα είναι όλα αληθινά. Η Κέιτ, η οποία μόλις την είχε κοροϊδέψει για τα καλά η μαμά της Μονέ, η Καμίλα, συμφωνεί με τη συμφωνία της Τζούλιεν και δημοσιεύει κάτι που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί στη 2η σεζόν. Μόνο ο χρόνος θα δείξει, αλλά κάτι μας λέει ότι αυτή η πλοκή θα προκαλέσει σίγουρα μεγαλύτερο χάος στο UES.

Ο showrunner Joshua Safran αποκάλυψε επίσης ότι έχει ήδη σχέδια για το μέλλον της σειράς. «Σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω τη σειρά», δήλωσε στο Harper's Bazaar πριν επιβεβαιωθεί επίσημα η 2η σεζόν. «Το σχεδίασα έτσι ώστε κάθε σεζόν να είναι ένα εξάμηνο, έτσι ώστε να μην έχουμε το πρόβλημα που είχε η πρώτη σειρά, το οποίο ήταν ότι από την 3η σεζόν έπρεπε να πάνε στο κολέγιο. Το οποίο, εκείνη τη στιγμή, νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση. Όταν κοιτάς πίσω, φυσικά, θα μπορούσες να μείνεις στο λύκειο περισσότερο. Αν κάθε σεζόν είναι ένα εξάμηνο και τώρα είναι juniors, θα πήγαιναν στο κολέγιο στην 5η σεζόν».

Με πληροφορίες από seventeen.com

τηλεοπτική σειράHBO Maxειδήσεις τώραGossip Girl