Σινεμά|18.08.2022 10:38

Amazon: Η Morfydd Clark λιποθύμησε μόλις έμαθε ποιον ρόλο θα κάνει στο «The Lord of the Rings: The Rings of Power»

Newsroom

Η ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς «The Lord of the Rings: The Rings of Power» πλησιάζει, καθώς το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 2 Σεπτεμβρίου, στην πλατφόρμα Amazon Prime Video. Η σειρά βασίζεται στα μυθιστορήματα του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν και διαδραματίζεται πολλά χρόνια πριν από τα γεγονότα που παρακολουθήσαμε στις ταινίες «The Hobbit» και «The Lord of the Rings», καλύπτοντας ουσιαστικά αρκετά από τα γεγονότα του «Σιλμαρίλιον».

Η Μόρφιντ Κλαρκ, η οποία θα υποδυθεί τη Γκαλάντριελ αποκάλυψε σε δηλώσεις που έκανε στο Variety, την αντίδρασή της, όταν έμαθε ότι ο ρόλος της είναι αυτός του θρυλικού ξωτικού. Όπως ανέφερε, η ίδια δεν ήξερε τίποτα για τον ρόλο, αφού στην οντισιόν δεν της είχαν αποκαλύψει λεπτομέρειες. Εκείνη θεωρούσε ότι θα υποδυθεί ένα Ελφ, χωρίς να γνωρίζει ποιο ακριβώς ήταν αυτό. Έμαθε ότι θα είναι η Γκαλάντριελ κατά τη διάρκεια της προβολής του «Personal History of David Copperfield». 

«Ξαφνικά συνειδητοποίησα τι μεγάλη υπόθεση ήταν όλο αυτό για εμένα και λιποθύμησα κατά τη διάρκεια των Q&A του "Personal History of David Copperfield". Θυμάμαι ότι με έπιασε ένας υπέροχος σεκιούριτι. Ήξερα ότι έκανα οντισιόν για ένα ξωτικό, αλλά δεν ήξερα ποιο. Εγώ και η αδερφή μου πραγματικά τρελαθήκαμε προσπαθώντας να καταλάβουμε τι είχε γίνει. Ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα ήταν η Γκαλάντριελ» είπε. 

Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην επίσημη σελίδα του Amazon Prime Video, η επερχόμενη spin off σειρά εκτός από ελληνικούς υπότιτλους θα έχει μεταγλωτιστεί και στα ελληνικά. Θα αποτελείται από οκτώ εβδομαδιαία επεισόδια, ενώ τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οι δημιουργοί της σειράς J.D. Payne και Patrick McKay, οι οποίοι έχουν αναλάβει και την παραγωγή, αποκάλυψαν ήδη πως θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος. «Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μια σειρά για όλες τις ηλικίες, ακόμα κι αν σε κάποιες στιγμές φαίνεται τρομακτική. Έτσι είναι το στιλ του Τόλκιν, τρομακτικό, πολιτικό, έξυπνο, αλλά και πολύ ζεστό», αναφέρει ο Patrick McKay. Τέλος, επιβεβαίωσε πως στη σειρά δεν θα υπάρχουν καθόλου σκηνές βίας ή σεξ, όπως στο «Game of Thrones».

Νωρίτερα, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης των τριλογιών «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» και «Χόμπιτ», Peter Jackson, αποκάλυψε ότι η παραγωγή του ζήτησε να συμμετάσχει στην επερχόμενη σειρά της Amazon «The Lord of the Rings: The Rings of Power» και υποσχέθηκε να του στείλει σενάρια - και στη συνέχεια δεν επικοινώνησε ποτέ ξανά μαζί του. «Με ρώτησαν αν ήθελα να συμμετάσχω - [ο σεναριογράφος-παραγωγός Fran Walsh] και εγώ - και είπα: "Είναι αδύνατο να απαντήσω χωρίς να δω το σενάριο"» ανέφερε ο Jackson στον Scott Feinberg στο podcast «Awards Chatter» του The Hollywood Reporter. «Οπότε είπαν: 'Μόλις πάρουμε τα πρώτα δύο σενάρια, θα σας τα στείλουμε'. Και τα σενάρια δεν ήρθαν ποτέ. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που άκουσα, το οποίο ΟΚ. Δεν έχω κανένα παράπονο».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Lord of the ringsVarietyειδήσεις τώρασειράAmazon