Σινεμά|18.08.2022 12:42

Wednesday: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς του Tim Burton - Πρωταγωνιστεί η Catherine Zeta Jones

Newsroom

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της σειράς «Wednesday», η οποία είναι spin off της θρυλικής σειράς «Addams Family». Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Λουίς Γκούζμαν γίνονται οι Μορτίτσια και Γκόμεζ Άνταμς της διάσημης οικογένειας. Παράλληλα, η Τζένα Ορτέγκα θα εμφανιστεί ως Γουένσντεϊ και ο Άιζακ Ορντόνεζ ως ο αδελφός Πάγκσλεϊ.

Η σειρά, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τιμ Μπάρτον, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ Άνταμς στην Ακαδημία Νέβερμορ. Το νεαρό κορίτσι προσπαθεί να τελειοποιήσει τις νέες της τηλεπαθητικές ικανότητες, ν' αποτρέψει μια σειρά από κτηνώδεις δολοφονίες που έχουν σπείρει τον τρόμο στην πόλη και να επιλύσει ένα μεταφυσικό μυστήριο στο οποίο μπλέχτηκαν οι γονείς της πριν από 25 χρόνια, ενώ παράλληλα έρχεται αντιμέτωπη με τις νέες και πολυσύνθετες σχέσεις στο Νέβερμορ.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Al Gough και Miles Millar, γνωστό δίδυμο από τις σειρές «Smallville» και «Into the Badlands». Κατά γενική παραδοχή, η Γουένσντεϊ Άνταμς είναι ο πιο διάσημος, αλλά και πιο αγαπητός χαρακτήρας στην «Addams Family».

Στην αρχική τηλεοπτική σειρά, τον ρόλο ενσάρκωσε η Lisa Loring, ενώ στις ταινίες των αρχών της δεκαετίας του 1990 η νεαρή Christina Ricci. Πιο πρόσφατα, στην ταινία κινούμενων σχεδίων «Addams Family» του 2019, η Chloe Grace Moretz δάνεισε τη φωνή της στη Γουένσντεϊ. Η νέα σειρά θα προβληθεί στο Netflix και θ' αποτελείται από 8 επεισόδια. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάθριν Ζέτα ΤζόουνςΤιμ ΜπάρτονNetflixειδήσεις τώραΟικογένεια Άνταμς