Σινεμά|03.09.2022 18:49

House Of The Dragon: Τι θα δούμε στο 3ο επεισόδιο του prequel του Game of Thrones - Πρώτη επική μάχη με τον Crabfeeder (Spoilers)

Newsroom

Το πολυαναμενόμενο prequel του «Game of Thrones», «House of the Dragon» συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία και μετά το δεύτερο επεισόδιό του, το οποίο προσέλκυσε ακόμα περισσότερους τηλεθεατές από την πρεμιέρα, ενώ το κοινό ήδη ανυπομονεί για τη συνέχεια της σειράς και το σύμπαν του George R.R. Martin.

Όπως ανακοίνωσε η Warner Bros. Discovery, το δεύτερο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «The Rogue Prince» συγκέντρωσε 10,2 εκατομμύρια θεατές στο HBO και το HBO Max μετά την προβολή του την περασμένη Κυριακή. Αυτό σηματοδοτεί μια αύξηση της τάξης του 2% από το επεισόδιο της πρεμιέρας, το οποίο είδαν σχεδόν 10 εκατομμύρια άνθρωποι, σύμφωνα με την αρχική καταμέτρηση του WBD την επόμενη ημέρα μετά την προβολή του.

Το HBO δημοσίευσε ένα τρέιλερ για το 3ο επεισόδιο του House of the Dragon, το οποίο φαίνεται να περιλαμβάνει την πρώτη επική σεκάνς μάχης της σειράς. 

Φαίνεται ότι o Corlys Velaryon, γνωστος ως Sea Snake και ο Daemon Targaryen συνεργάζονται για να πολεμήσουν τον Crabfeeder, έναν κακοποιό που καρφώνει τους εχθρούς kαι στη συνέχεια τους σερβίρει στα καβούρια. Ο Crabfeeder σπέρνει τον όλεθρο και φαίνεται ότι το Επεισόδιο 3 θα περιλαμβάνει μια αναμέτρηση με μια μεγάλη σκηνή μάχης και δράκους.

Σε άλλο σημείο, το τρέιλερ προϊδεάζει για το δράμα που θα ακολουθήσει και αφορά τα σχέδια διαδοχής για τον Σιδερένιο Θρόνο. Το τρίτο επεισόδιο, όπως και το δεύτερο, μοιάζει να έχει μετακινηθεί τουλάχιστον δύο χρόνια μπροστά, διότι όχι μόνο ο Viserys έχει ένα παιδί με την Alicent ( ήθελε να την παντρευτεί μέχρι την άνοιξη), αλλά το εν λόγω παιδί είναι ήδη νήπιο. Ακούμε τον Otto Hightower να λέει «ο δρόμος μπροστά μας είναι αβέβαιος, αλλά το τέλος είναι ξεκάθαρο. Ο Ageon θα γίνει βασιλιάς», αναγνωρίζοντας ότι θα υπάρξουν προκλήσεις.

Ποιος θα κερδίσει τη μάχη; Πόσο θα αποξενωθούν ο Viserys και η Rhaenyra; Τι άλλο έχει σχεδιάσει ο Otto; H συνέχεια επί της οθόνης 

Δείτε το τρέιλερ του τρίτου επεισοδίου

Το τρίτο επεισόδιο του House of the Dragon προβάλλεται αυτή την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. PT / 9 μ.μ. ET.

Χάρη στο δυνατό του ξεκίνημα, το HBO ανανέωσε πρόσφατα το House of the Dragon για δεύτερη σεζόν. Το HBO δεν ανακοίνωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για τη δεύτερη σεζόν του House of the Dragon, οπότε δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία για το πότε μπορεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ποιοι νέοι ηθοποιοί μπορεί να συμμετάσχουν ή πότε θα μπορούσε να κυκλοφορήσει.

Game of Thronesειδήσεις τώραΤζορτζ Ρ. Ρ. ΜάρτινHBO MaxHBOHouse of the Dragon