Σινεμά|18.02.2019 14:55

La Casa de Papel: Ο Μπερλίν πήγε Κωνσταντινούπολη και έγινε χαμός (pics)

Newsroom

Η σειρά La Casa de Papel δεν είναι η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix μόνο στην Ελλάδα, αλλά κάνει θραύση και στη γειτονική Τουρκία. Πριν από λίγο καιρό, τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης τρίτης σεζόν της σειράς στην Ιταλία, προκάλεσαν αναστάτωση σε κεντρική πλατεία της Φλωρεντίας. Το ίδιο διάστημα η «Τόκιο», Ούρσουλα Κορμπερό, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Netflix «The Tree of Blood»

Παράλληλα και ο Μπερλίν του Casa De Papel, λαμβάνει εκρηκτικές εκδηλώσεις λατρείας από τους θιασώτες της σειράς. Ο Ισπανός ηθοποιός Πέδρο Αλόνσο, βρέθηκε αυτές τις ημέρες στην Κωνσταντινούπολη όχι για γυρίσματα, αλλά για να τιμηθεί από το περιοδικό GQ ως ένας από τους «Άνδρες της Χρονιάς 2018».

Ο Πέδρο Αλόνσο γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1971 στην μεγαλύτερη πόλη της Γαλικίας, στην Βίγο στην Ισπανία και ήξερε από μικρός πως το πάθος του είναι η υποκριτική. Αποφοίτησε από την Real Escuela Superior de Artes Dramático (RESAD) και από το Teatro de la Danza και μάλιστα έχει ιδρύσει τη δική του θεατρική εταιρεία Grupo Dom.  Έχει πάρει το επίθετο της μητέρας του Alonso, ενώ το επώνυμο του πατέρα του είναι O’ choro. Αν και έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από τον ρόλο του στο La Casa de Papel, έχει στο ενεργητικό του 11 ταινίες, έχει παίξει σε αρκετές ισπανικές σειρές, αλλά και σε πιο γνωστές τηλεοπτικές παραγωγές όπως το δράμα εποχής Gran Hotel και η σειρά φαντασίας El ministerio del tiempo.  

T
T
T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Πέδρο ΑλόνσοNetflixLa casa de papel