Σινεμά|28.09.2022 14:21

Elite: Πότε κάνει πρεμιέρα η έκτη σεζόν στο Netflix - Δείτε το τρέιλερ

Newsroom

Μία από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες σειρές του Netflix,το Elite, θα επιστρέψει με την έκτη σεζόν του, η οποία αναμένεται εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες.

Μετά τον θάνατου του Samuel στην προηγούμενη σεζόν, στο Las Encinas ξεκινάει μία νέα σχλική χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας όλοι και όλες προσπαθούν να καλύψουν τα καταστροφικά γεγονότα του παρελθόντος. Ωστόσο, οι συγκρούσεις μέσα στις σχολικές αίθουσες είναι σχεδόν αναπόφευκτες, αφού υπάρχει ρατσισμός, σεξισμός, ομοφοβία και ενδοοικογενειακή βία, κοινωνικά προβλήματα που βλέπουμε στη σειρά μέσω των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στους διαδρόμους του Las Encinas για ακόμη μία χρονιά. Και φέτος αν οι υπεύθυνοι του σχλείου δεν κάνουν κάτι για αυτό, θα πρέπει να αναλάβουν δράση οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου.

Το Netflix ανακοίνωσε μέσω ενός video πως η σειρά επιστρέφει στις 18 Νοεμβρίου. Σε αυτό το teaser βλέπουμε, μεταξύ άλλων, τους Manu Rios και Andre Lamoglia να φιλιούνται με πάθος.

Ωστόσο, οι παλιοί χαρακτήρες της σειράς μάς αποχαιρετούν. Ο Samuel που πέθανε στην προηγούμενη σεζόν άλλωστε δεν είναι ο μόνος. Ο Omar, η Rebeka και η Cayetana μάλλον θα λείπουν από τη νέα σεζόν, αφού δεν τους είδαμε στο πρώτο teaser της έκτης σεζόν. Πάντως, νέοι μαθητές και μαθήτριες έρχονται για να «ταράξουν» τα ήδη ταραγμένα νερά του Las Encinas.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραNetflixσειρά