Σινεμά|29.09.2022 14:47

Deadpool 3: Ο Hugh Jackman επιστρέφει ως Wolverine με τον Ryan Reynolds

Newsroom

Ο Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman) θα επιστρέψει ως Wolverine στο Deadpool 3, όπως ανακοίνωσε ο Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απόγευμα της Τρίτης με την ταινία να έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας την 6η Σεπτεμβρίου 2024.

«Γεια σε όλους, είμαστε εξαιρετικά λυπημένοι που χάσαμε την D23, αλλά δουλεύουμε πολύ σκληρά πάνω στην επόμενη ταινία 'Deadpool' εδώ και πολύ καιρό», λέει ο Reynolds στο βίντεο, αναφερόμενος στην έκθεση D23 Expo στις αρχές Σεπτεμβρίου. «Έπρεπε πραγματικά να βάλω την ψυχή μου σε αυτό το θέμα. Η πρώτη του εμφάνιση στο MCU πρέπει προφανώς να είναι ξεχωριστή. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στον χαρακτήρα, να βρούμε νέο βάθος, κίνητρο, νόημα. Κάθε 'Deadpool' πρέπει να διαφέρει και να ξεχωρίζει. Ήταν μια απίστευτη πρόκληση που με ανάγκασε να φτάσω βαθιά μέσα μου. Και εγώ... δεν έχω τίποτα. Ναι, είμαι εντελώς άδειος εδώ πάνω. Και είναι τρομακτικό. Αλλά είχαμε μια ιδέα».

«Χιου, θέλεις να παίξεις τον Γούλβεριν άλλη μια φορά;» ρωτάει ο Ρέινολντς καθώς ο Τζάκμαν φαίνεται στο βάθος. «Ναι, βέβαια, Ράιαν», απαντά ο Τζάκμαν. Το βίντεο τελειώνει με το «I Will Always Love You» της Whitney Houston - με υπότιτλο «I will always love Hugh» - και ένα teaser «Coming Hughn». 

 

 

Ο Shawn Levy, ο οποίος έκανε το «Free Guy» και το «The Adam Project» με τον Reynolds, σκηνοθετεί το Deadpool 3, το οποίο θα ενταχθεί επίσημα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel μετά την εξαγορά της 20th Century Fox από την Disney. Οι Rhett Reese και Paul Wernick, που έγραψαν τις δύο πρώτες ταινίες Deadpool, επέστρεψαν για να γράψουν το σενάριο της τρίτης. Ο Reese έχει επιβεβαιώσει στο παρελθόν ότι το Deadpool 3 θα παραμείνει R-rated, ακόμη και μέσα στο φιλικό προς την οικογένεια MCU.

Η τελευταία φορά που οι θαυμαστές των X-Men είδαν τον Jackman ως Wolverine ήταν στο R-rated «Logan» του 2016, σε σκηνοθεσία του James Mangold. Ο Wolverine πέθανε ως γνωστόν στο τέλος της ταινίας και ο Jackman έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι η ταινία ήταν το κύκνειο άσμα του στο ρόλο. Έτσι, δεν είναι σαφές πώς θα εμφανιστεί στο Deadpool 3. Αλλά όπως δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος των Marvel Studios Kevin Feige στο Variety, «Τα πάντα είναι πιθανά στο multiverse της Marvel».

Ο Ρέινολντς και ο Τζάκμαν έχουν μια μακρά ιστορία σε ταινίες σούπερ ηρώων μαζί. Ο πρωταγωνιστής του Deadpool εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως χαρακτήρας στο «X-Men Origins» του 2009: Wolverine, το οποίο ήταν το πρώτο spin-off των «X-Men» που επικεντρώθηκε στον χαρακτήρα του Jackman. Σε εκείνη η εκδοχή του Deadpool, ωστόσο, είχε ραμμένο το στόμα του και δεν διέθετε την εμβληματική κοκκινόμαυρη στολή του. Αρκετά χρόνια αργότερα, ο Reynolds πήρε άλλη μια φορά τον ρόλο του Deadpool σε μια κανονική, R-rated ταινία με τίτλο Deadpool.

Οι ταινίες Deadpool είναι οι πιο κερδοφόροι τίτλοι των X-Men όλων των εποχών, καθώς κάθε μία από αυτές απέφερε πάνω από 780 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Οι δύο πρώτες ταινίες, που έκαναν το ντεμπούτο τους το 2016 και το 2018 αντίστοιχα, κυκλοφόρησαν από την 20th Century Fox πριν η Disney εξαγοράσει το στούντιο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

X-MenMarvelDeadpoolΧιού ΤζάκμανΡάιαν Ρέινολντςειδήσεις τώρα